Sunday, January 25, 2015

USM Sem 5


salam semua. takde pape sangat pun nak update. just nak save semua memories untuk sem 5 kat USM ni. memang la final year kan tapi rasanya macam banyak sangat je kenangan untuk sem ni. Weee.

14 September 2014 - Idea gila bebudak ni ajak pegi mandi kolam air panas kat Ulu Legong pukul 12 malam. Maka kami pun lepak la sana. Subuh baru sampai balik USM. Best jugak la. Release stress. Hehe.

4 Oktober 2014 - bersama dua budak orang ni pegi jadi referee volleyball kat Dalat International School. Pakai hentam je pegi last minute. Tapi lumayan beb. Naseb baik la ada dua orang mangkuk ni. Haha. Best best. 


1 - 8 November 2014 - team volleyball MASUM USM berentap di UMT. Walaupun tak menang tapi pengalaman beb. Memang best tengok orang orang hebat main. Jyeahhh.

sepanjang sem ni rasa maca banyak je join game futsal dengan Lutut Longgar FC ni. dan alhamduulillah selalu je sampai semi final tapi takde rezeki. haha takpe next sem kita try lagi. Poommm!

10 - 12 Disember 2014 - ada hamba Allah yang risaukan aku sampai bagi notes ni dan juga donut Jco. Letak kat kereta je. Semoga Allah rahmati beliau di atas budi baik beliau ini. Aminn.
19 Disember 2014 - Tengok Hobbit dengan Naqib. Gila dah setahun asyik meroyan kat aku nak tengok Hobbit tak habis habis. Akhirnya penantian berakhir. Haha.
22 Disember 2014 - celebrate birthday budak sorang ni kat Adam's Kitchen. Biasa la budak budak. Tapi tetap kena prank. Jangan risau. Haha. Happy birthday, Shiro.

2 Januari 2015 - Seoul Garden bersama Titans untuk celebrate 3rd anniversary Flying Titans. Tahun ni ramai yang join. Best gilaaa. Dah 3 tahun rupanya bebudak Titans ni. Terharuuu..
10 Januari 2015 - BBQ bersama semua Titans. kami bertambah ramai dan aku rasa syukur gila dapat family ni kat sini. Serius tak tipu. Sayang gila kat dorang nih. 

dan banyak lagi aktiviti lain yang aku buat kat USM ni. dan serius kebanyakannya pun dengan bebudak Titans. gila tak sayang dorang. aku ada semua abang, kakak dan adik beradik dalam family ni. ni bila budak baru masuk lagi la dapat ramai adik adik baru. diorang semua pun baik baik je. hmmm final year beb. next sem dah final sem. harapnya semua okay jela kot. kan? aminnn.

yours truly,

4 comments:

cik karmila said...

memang best dan sweet bila dapat spend time sama sama dengan member2...

Akif said...

kannn best sangat :))

nuraina mardiah said...

akif, visit instagram @kasutnikemurahmalaysia utk cri sneakers bru!

aniesa ahmad said...

Salam .. nak tanya susah x nak masuk usm ? Dan susah xblajar kat sana ?
* first time singgah sini .. :D saja pulun nak bagitau

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars