Thursday, January 2, 2014

Happy New Year 2014


Happy New Year 2014!

alhamdulillah dapat lagi hidup satu lagi tahun. semakin tua semakin dekat dengan mati. pape pun lupa pulak nak cerita pasal 2013. haa ni la antaranya. ok je kot. banyak jugak la kalau nak letak semua. ni apa yang ada jela. benda2 ni jugak la yang banyak ajar aku macam macam pasal hidup. sila layan gambar gambar berikut ~


Pertandingan Paintball Indah Kembara - Second Place babyyy
KL International Book Fair - last year jumpa Hilal Asyraf. tahun ni mesti pegi lagi. yosh!
Team skuasy Fajar Harapan - tahun ni tak masuk dah sebab takde player. sobs sobs.

Pasukan kegemaran menang Europa. harap tahun ni menang macam macam lagi. #CFC #KTBFFH
 
Team Tekun bola tampar untuk SUKAD. semi final yang sangat mantap. tahun ni entah la apa akan jadi. hmm hmm.

Temasya Olahraga Tahunan 2013 - first time join event Pusat Sukan. best jugak.

G-Dragon was awesomeeee! harap BIGBANG pulak datang 2014 ni. Jyeahhhh #VIP

Team ConvEx'13 - seluruh cuti sem aku busy ni la. penat tapi meaningful. banyak aku belajar.
tahun ni taktau join lagi ke tak.

Team Netball Flying Titans - Pesta Bola Jaring USM 2013 - semi-finalist baybehhhh!

harap tahun 2014 ni macam macam la kenangan manis ye. kenangan pahit tu tolak tepi ah. bukan ada pape pun. tak penting sangat la kira. hee. okay dah. jom teruskan tahun 2014 ni!

yours truly,

1 comment:

Bahiyah Khalid said...

heyyy awat plak tak join.. =P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars