Sunday, January 5, 2014

2014 Movies



salam semua. nak share sikit. aku ni sebenarnya seorang kaki wayang. yup suka tengok movie. tak kisah la pape movie pun. tapi kalau kat laptop ni aku suka layan drama atau tv series je. movie ikut mood la. kalau rasa nak tengok, baru la cari movie untuk tengok. tapi biasanya kalau ajak je aku tengok wayang, mesti aku on je. haha. ramai cakap cinema ni macam tempat maksiat la. banyak couple pegi tengok movie sesama, buat benda bukan bukan dalam tu. lantak ah tu. aku pegi tengok wayang untuk enjoy the movie. aku nampak couple buat camtu, aku tendang je dedua. wah gitu. 

cakap je movie apa yang aku tak tengok. kalau kat wayang tu ada movie, semua movie aku tengok sampai dah takde movie lain dah. tak kisah pun movie, english ke, mandarin ke, thai ke. aku layan je. melayu jarang sikit kot sebab biasanya melayu genre movie diorang romance, horror dengan humour je. pastu banyak lawak-lawak bodoh. aiseh terus turn off aku nak tengok movie. tapi kalau betul aku rasa ada movie melayu yang best, atau dah takde movie lain dah memang aku redah tengok jugak. aku tak kisah sangat pun tengok movie dengan sesape. kalau ada yang nak teman, ok je. kalau takde pun takde hal. aku on je walaupun sesorang. haha. 


so bila aku nampak benda ni aku rasa macam wahhhh tahun yang sangat best. macam macam cerita best woi! ahhh tak sabar pulak nak tengok semua. takde la nak cakap dah takde movie best dah sebab setiap masa sepanjang tahun ada je movie yang best. yes yes! haha. so aku kena start berjimat dari sekarang. takleh boros dah. siapa yang nak teman aku pun boleh tapi duit sendiri ah korang. jangan harap aku nak belanja. tapi kalau korang yang nak belanja aku sangat sangat la dialukan. hehe. semoga tahun ni dapat la aku tengok movie yang baik dan dapat la banyak belajar daripada movies tersebut. sape cakap takleh belajar apa apa daripada tengok movie? jangan tengok saje je. ambik pengajaran sekali tau.

btw, Paranormal Activity: The Marked Ones tu boleh cancel dah. dah tengok. wahahaha.

yours truly,

2 comments:

Bahiyah Khalid said...

step up, hobbit, mocking jay, hoooyeahh~

hamizah adam said...

saya nak update blog pasal movies in 2014 jugak. izinkan dan halalkan untuk di copy gambar ye. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars