Saturday, August 10, 2013

Grown Up


salam semua
dah lama sangat tak update blog. yelaa. sebab malas dan sangat busy.
tapi sebab topik ni punya pasal, tergerak sangat nak update jugak.

mula mula Amir start dulu. muslimin pertama batch 54 yang mendirikan rumah tangga.
Amir Halim
lepas tu Chai pulak ikut. muslimin kedua batch 54 yang kahwin. takpe lagi. okay la. takpe takpe.
Nazirul Mubin aka Chai
then tahun ni dengar pulak Shazni yang kawen. ni lagi la tetiba. takde khabar berita tengok tengok dah kawen. takpela. ok la. bagus bagus.
Shazni Mazlan
 dan sekarang latest punya. Mujahid pulak kawen. fuuhhh. kawen masa raya ketiga kot. ni budak Mashoor. sama sama jugak kat UIA dulu. so ni macam erm erm. okayy. 
Mujahid Sulaiman
ni baru budak budak lelaki. kalau bebudak perempuan tu takyah cakap la kan. semuanya sama umur ye. budak budak 1992. so sekarang ni 21 tahun. haa nampak tak kehebatan mereka? selamber je kawen muda muda ni. haha. tapi takpela. diorang memang hebat pun. semoga korang bahagia sampai ke syurga ye :D

hujung Ogos, Faiz Mazlan pulak nak kawen. aku rasa tahun depan aku takkan terkejut dah kalau lagi ramai yang announce akan kawen. hmm apa? aku kawen bila? takyah tanya la. calon pun takde lagi. biasa laa. takde sape yang nak. takyah tunggu aku ye. korang kawen la dulu. hee.

 p/s: gambar gambar semuanya dari facebook :D
barakallah ~

yours truly,


2 comments:

FiftyNine said...

Raya kali ni memang musim orang buat kenduri kahwin ye...

yang lagi teror tu yang kawin awal tu..

muda2 dah kawin..

cepat panjangkan keturunan.. haha..

Mujahid tu masih di UIA kan?

Akif said...

haa tu la kan. yup yup. dia masih di UIA

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars