Wednesday, June 26, 2013

Sem 2 - End


salam semua. ok memang lama sangat tak update blog. alaa nak update pun macam la ada orang baca kan. takpela. timekaseh kepada yang baca. aku tulis blog pun sebab sesaje nak cerita apa aku rasa.


ok final exam dah habis. yess. habis dah 5 paper untuk sem kedua kat USM ni. dah dua sem? serius? memang pun. dah habis tempoh jadi first year kat USM ni. next sem dah jadi senior. senior la sikit kan. dan junior bakal menyusul nanti. ehem ehem. junior nampak ~

untuk sem ni aku rasa memang sangat sangat la malas. entah kenapa. memang kalau sem dua mesti jadi malas. macam banyak je kelas yang skip. tu pun naseb baik la still buat tutorial dan assignment. bukan la sebab busy mana pun. tak banyak sangat event yang aku join pun. tapi tu la. sebab kemalasan yang teramat kot. huhu. final exam? jangan cerita. boleh kata semua paper susah. takde confident langsung. mungkinkah ini efeknya? pasrah jela dengan result nanti. huhu.

apa nak buat cuti sem ni? lama jugak. yeay puasa kat rumah cuti sem ni. alaa macam jauh pun rumah tu. cuti ni rasanya sibuk dengan kerja kerja Convex jela nanti. plan lain? nak habiskan segala novel dan buku-buku yang aku beli tu. tak sentuh sentuh pun lagi. movie? tengok la kalau ada masa. harapnya cuti ni ada la something berfaedah yang aku dapat. aminn.

macam mana pun, HAPPY HOLIDAY! :D

yours truly,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars