Monday, April 1, 2013

SUKAD2013


salam semua. mintak maaf la sebab lama tak update blog. busy la beberapa minggu ni. busy la konon. bukan busy study pun. busy buat benda yang entah pape. antaranya yang ni la. haa. main je keja tau.

SUKAD 2013 - alhamdulillah. berkesempatan untuk join Sukan Antara Desasiwa USM tahun ni. macam antara event yang besar jugak la kat USM ni. aku main satu jela sukan - volleyball. kalau dulu aku jadi coach team perempuan Fajar Harapan, kali ni aku pulak yang main. weee best ~

kami team volleyball Tekun. jyeah!

29 - 31 Mac 2013 - game kitorang bermula hari Jumaat tu. aku mewakili Desasiswa Tekun bersama yang lain. kira best jugak tahun ni sebab ada dua team daripada Flying Titans. CG dengan Tekun. tapi yang tak bestnya sebab dua dua team dalam group dengan team yang susah. Restu la paling best. terus je pegi semi. cehh. haha. CG pun susah nak pegi jauh. tak best jugak la tapi kalah bermaruah. takpe laa. 

kemain semi final tukar jersi warna lain
team kitorang pulak, alhamdulillah dapat pegi sampai semi final setelah mara ke quarter final selaku johan kumpulan. sayang la macam mana boleh jumpa team Jaya kat semi. kitorang kalah rubber set dengan mata yang sangat rapat iaitu 15-17. sayaangggg. tapi takpela. kalah bermaruah apa. sengit gila kot. suasana dah macam final dah. kampus induk lawan kampus kejuruteraan. puas jugak la main. dengan sokongan rakan rakan yang semangat. fuuhh. tak rasa macam kalah pun. hee. 


muka kepenatan yang amat lepas semi final
Mama Reena cakap, "team Tekun ni kuat jugak. kira team underdog. sebab takde langsung player universiti." Jyeahhh. semua bebudak Titans jugak. alhamdulillah semua first six Tekun dapat borang pengesahan bakat. nanti akan dipanggil untuk selection untuk team volleyball USM. aku ni entah la nak ke tak main untuk USM. hati macam berbelah bagi. gituu. malas la nak fikir lagi sebab macam malas je.

lepas game je memang kulit terbakor. dah macam kena grill dah. tangan dan lutut calar habis. mintak maaf siap siap kat keluarga mertua sebab menantu ni dah macam tak lawa. takpela nak kurangkan hantaran pun. tau tau. ok mengarut. tetiba rasa nak pegi spa. pegi urut ke, mandi kolam air panas ke. fuuh layaann.




first six Tekun bergambar dengan referee dulu aka Mama Reena sebelum lawan :D
 apa apa pun, aku mengucapkan terima kasih kepada semua. terima kasih kepada semua penyokong dan yang mendoakan. terima kasih kepada kawan baik yang sudi turun untuk support. thanks, Ika. terima kasih kepada semua Flying Titans. korang tetap terbaek. terima kasih kepada team Tekun. it's an honour to play with you guys. tahun depan insyaAllah kita rampas balik emas tu. yeahh!

we are ONE :D
"I wish love was like volleyball. You call "mine" and everyone backs off."

yours truly,

6 comments:

SYAFIQOH said...

Alaaa dtg tengok jeeee. Tak effect punnn.

"I wish love was like volleyball. You call "mine" and everyone backs off."


FUYOOOOOOO. Hahaha

Akif said...

alaa biar la. apa fuyoo? terimakaseh.

SYAFIQOH said...

Fuyoooo laaa. Mcm wauu kagum. Haha

terima kasih je ek?

Akif said...

apa yang kagumnya? ee pelik. alaa dah fuyoo je, terimakasih jela. nak lebih2 pulak.

SYAFIQOH said...

Nak kagum pun takleh. Mana cukup. Kena laaaaa lebihh.

Akif said...

ahh takleh2. dah diam.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars