Monday, March 4, 2013

RX2


lamanya tak update blog ni haa. aiseh. macam dah lama tak baca blog orang lain jugak. taktau la apa yang busy sangat aku ni. nak kata aktif berpersatuan pun tak jugak, nak kata selalu menyebok hal orang pun tak. pelik je busy. kelas memang la dah start tapi aku je yang belum start study. tak penah bukak buku lagi la setakat ni padahal dah masuk minggu ketiga kot.

last week, busy dengan SUKAD Fasa 1. memang aku takde la main apa apa pun untuk SUKAD fasa ni tapi diberi amanah oleh Abang Azrul untuk jadi coach team volleyball perempuan Fajar Harapan. aku takdela terer pun main volleyball tapi kena jadi coach pulak. so hentam saja la. seminggu jugak training dengan team Fajar ni. mungkin tahun ni team Fajar tak bernasib baik sebab satu group dengan team lain yang kuat. so tak dapat la menang pape. takpe laa. boleh try tahun depan lagi. insyaAllah.

penuh semangat. ahhhhh cis!

ehem ehem. jangan tengok lama lama sangat. :P

team volleyball perempuan Fajar Harapan
volleyball team perempuan Cahaya Gemilang pun terkandas di quarter final sebab berhadapan dengan PETAS. memang kuat jugak la diorang ni walaupun main dengan 5 orang. sorang lagi tu macam bagi cukup syarat je dalam court tu. mereka yang tengok match diorang faham la apa maksud tu. lawak pun lawak. pape pun tahniah kepada team PETAS yang menjuarai volleyball perempuan dan jugak team Nurani selaku naib johan. team lain akan beraksi lagi tahun hadapan. nantikan. 

***

hari tu lupa nak cakap. pegi tengok kasut dengan Zul, Halim dan Hariz. kitorang survey kasut mana yang best dan akhirnya hati terpaut kepada sepasang kasut ni. memang asyik termimpi je. kemain. kasut jenis Mizuno. memang cepat je habis. risau sebenarnya kalau habis sebab dah memang berkenan. tapi takpe la. taknak fikir pasal tu lagi sebab tengah tunggu orang nak belanja.

030313 - Mizuno Wave Lightning RX2 :)
tengok tengok weekend lepas, pegi jugak kedai tu balik. alhamdulillah masih ada sepasang yang terakhir saiz aku. tu la kalau dah rezeki kan. memang ada tersimpan untuk aku. so angkat jela. orang lain mungkin tak faham kan kenapa best sangat. kasut je pun. takpela. biar aku sorang je yang paham. anyway, thanks awak. :D

Zul pun dah jeles. Halim pun macam nak beli. Shahir pun sama. apa tunggu lagi korang? jommm. beli kasut baru ramai ramai. haha. lepas ni baru semangat nak main. next game - SUKAD Fasa 3 - volleyball lelaki. yosh!


yours truly,

4 comments:

SYAFIQOH said...

Sama sama awak. :D

Akif said...

eh eh? haha

SYAFIQOH said...

tolong cakap bg pihak 'awak' tu. haha

Akif said...

owh yee. baekk.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars