Sunday, February 17, 2013

Second Sem - Start


habis satu sem. habis dah cuti sem sebulan. result pun dah dapat.
jangan tanya pasal result. jangan tanya pasal perasaan. lupakan yang lama. gituu.

kejap je dah masuk sem baru. sem dua kat USM. macam macam lagi yang kena belajar kat sini. masa sem satu dulu mungkin masih culture shock. eh yeke? sebab environment kat sini memang berbeza dengan kat UIA dulu. takpe la. macam mana pun aku rasa okay jela kot sem satu dulu. 

sekarang sem dua entah la macam mana ye. harapnya semakin okay la. insyaAllah. nak create banyak lagi memori best kat USM sebab ramai cakap USM best. betul ke? cewah. padahal dari kecik memang selalu je keluar masuk sini. takpe la. tapi kalau boleh nak la memori yang manis kat sini. taknak ah pahit pahit. asyik pahit je. harap harap manis la pulak kan. tengok la macam mana sem ni berjalan. 

simple picture, but still meaningful - never give up!

BRING IT ON 2ND SEM!

yours truly,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars