Friday, February 1, 2013

Happy February




sekarang aku teringin yang ni je. tolong bawak aku pegi Cameron Highland sekarang.

cuti sebulan duduk rumah je tak pegi mana mana. dah la satu sem memang duduk kat Penang je. cuti pun duduk Penang jugak. tak keluar langsung. mana la tak boring. sebab tu macam tak best sangat kalau belajar kat Penang. takde pegi tempat baru, takde rasa nak homesick ke, takde rasa balik kampung lagi. tak best la. tu la rasa macam nak jalan-jalan sangat sekarang. takpe la. mungkin cuti raya cina ni boleh la pegi mana-mana. 

next sem kena plan ah nak jalan jalan masa cuti. dah la next sem cuti lama. takleh jadi ni. mesti plan. jyeahh. sesape yang ada idea nanti bagitau aku tau. 

Happy February :D

yours truly,


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars