Sunday, February 17, 2013

Second Sem - Start


habis satu sem. habis dah cuti sem sebulan. result pun dah dapat.
jangan tanya pasal result. jangan tanya pasal perasaan. lupakan yang lama. gituu.

kejap je dah masuk sem baru. sem dua kat USM. macam macam lagi yang kena belajar kat sini. masa sem satu dulu mungkin masih culture shock. eh yeke? sebab environment kat sini memang berbeza dengan kat UIA dulu. takpe la. macam mana pun aku rasa okay jela kot sem satu dulu. 

sekarang sem dua entah la macam mana ye. harapnya semakin okay la. insyaAllah. nak create banyak lagi memori best kat USM sebab ramai cakap USM best. betul ke? cewah. padahal dari kecik memang selalu je keluar masuk sini. takpe la. tapi kalau boleh nak la memori yang manis kat sini. taknak ah pahit pahit. asyik pahit je. harap harap manis la pulak kan. tengok la macam mana sem ni berjalan. 

simple picture, but still meaningful - never give up!

BRING IT ON 2ND SEM!

yours truly,

Monday, February 4, 2013

Surgeries



salam semua. aku nak tunjuk korang something ni.
sila tengok gambar gambar di bawah.

1 November 2012
20 November 2012
27 November 2012
4 December 2012

siapa punya kerja la ni kan? ish ish.
next sem aku tak tahu la dia nak buat benda apa pulak.

yours truly,

Friday, February 1, 2013

Happy February




sekarang aku teringin yang ni je. tolong bawak aku pegi Cameron Highland sekarang.

cuti sebulan duduk rumah je tak pegi mana mana. dah la satu sem memang duduk kat Penang je. cuti pun duduk Penang jugak. tak keluar langsung. mana la tak boring. sebab tu macam tak best sangat kalau belajar kat Penang. takde pegi tempat baru, takde rasa nak homesick ke, takde rasa balik kampung lagi. tak best la. tu la rasa macam nak jalan-jalan sangat sekarang. takpe la. mungkin cuti raya cina ni boleh la pegi mana-mana. 

next sem kena plan ah nak jalan jalan masa cuti. dah la next sem cuti lama. takleh jadi ni. mesti plan. jyeahh. sesape yang ada idea nanti bagitau aku tau. 

Happy February :D

yours truly,


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars