Saturday, December 8, 2012

2NE1 : 081212


salam semua

8 December 2012

sepatutnyaaa. sepatutnya laaa kann aku berada di Selangor sekarang untuk ini


tapi tapi tiba-tiba RITS buat announcement hari tu mengatakan bahawa konsert in telah dibatalkan atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan. sungguh aku tak kisah pun apa sahaja alasan diorang, asalkan jangan laa batal. postpone ke apa ke takleh ke. tapi takleh buat pape la memandangkan tu keputusan diorang. so muktamad. 2NE1 won't be coming to Malaysia today.
oleh sebab itu, aku dah pegi ke KL hari tu untuk uruskan hal refund. dijangkakan akan dapat balik refund dalam masa 45 hari bekerja. so tunggu jelaa. nak buat macam mana kan. sedih tak dapat tengok 2NE1 perform live. kesian jugak kat Bahiyah dengan Bahirah yang tidak tercapai hajat mereka kali ni. at least jimat la jugak duit kitorang. boleh la kot nak buat benda lain. 

bye bye 2NE1 Global Tour ~ sob sob
takpe. positif. diorang mungkin akan datang tahun hadapan pulak. tak pun diorang akan datang masa kitorang dah ada duit dan kaya nanti. haaa. sape tau kan? kan best. goodies semua pun tade hal kalau nak beli. ok ok. takpe la kali ni je diorang batalkan. takpe takpe.


maka jangan ditanya kenapa hari ni wujudnya trend di twitter yang berbunyi #MalaysianBlackjacksNationalCryingDays

Sandara Park tweet ini 

"Hello Malaysian Blackjacks~ this is Dara!!! 
We'll try to see you in next year~!!! please stay tuned! I love u~!!!^.^"

mungkin ini yang dinamakan pelangi selepas hujan. so tunggu jela nanti eh. Nolja!
p/s: tak jadi aku nak beli official 2NE1 lightstick version 2. huhu. 

yours truly,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars