Friday, December 28, 2012

Family :)




KOBOTA 2012

FAMILY :)

yours truly,


Sunday, December 16, 2012

Prank : 161212


salam semua

takde takde. aku nak cerita jugak pasal malam ni. tak kesah la korang nak baca ke tak nak. teruskan jela baca kalau rasa boring tu kan. hee.

16 December 2012 - birthday Ferra. Sham dengan Anip ajak buat prank la kat beliau. bukan selalu. setahun sekali saje maa. maka dengan semangatnya perbincangan berlaku di twitter dan chat group di facebook tanpa pengetahuan beliau. tu laa. sape suruh takde twitter. haha. maka kitorang pun bersetuju untuk plan malam ni - aku, Sham, Anip, Zul, Anis dengan Anep. keh keh. *evil grin* sebelum tu aku pegi la beli kek satu. dah alang-alang nak prank kan, baik makan kek sekali. baru la bestt.

ada hantu datang curi kek ~
 bertempat di padang kawad. walaupun abang-abang guard datang mengganggu, tapi kami tetap teruskan. setelah semua orang berkumpul pukul 1 pagi, plan dilaksanakan. lakonan yang paling terbaek daripada Anip sehingga membuatkan air mata Ferra mengalir jatuh. fuuh. Sham mengetuai serangan prank dan akhirnya tadaaaa! padan muka. HAHA. habis kotor Ferra dengan balingan tepung, telur dan strawberry jam yang dah expired. naseb naseb ~ lepas tu kitorang pegi lepak kat kafe IK sambil makan kek. 


macam-macam la kitorang sembang. segala pengalaman dan macam-macam cerita la keluar. kerana tak nak menganggu mereka yang study kat kafe tu *walaupun memang dah menganggu pun*, kitorang pun bersambung lepak kat Khaleel. sambil makan lagi dan sembang sembang lagi. akhirnya lepas Subuh jugak la baru kitorang balik. semangat betul bebudak KOBOTA ni lepak sampai pagi. ish ish. takpe la. asalkan Subuh tak tinggal kan. hee. alaa. gambar banyak ada kat Anis. so ni jela gambar yang aku ada. 

anyway, 
Happy Birthday, Ferra! :D

p/s: dan kami dapat tahu Zul dah baca blog aku dan hafal setiap perkataan yang ada dalam post aku. erkk. kepada Zul yang sedang baca ni, saya tujukan lagu "Terjatuh ~" kepada anda dengan ucapan esok main volleyball spike banyak banyak. hee. 

yours truly,

Saturday, December 8, 2012

2NE1 : 081212


salam semua

8 December 2012

sepatutnyaaa. sepatutnya laaa kann aku berada di Selangor sekarang untuk ini


tapi tapi tiba-tiba RITS buat announcement hari tu mengatakan bahawa konsert in telah dibatalkan atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan. sungguh aku tak kisah pun apa sahaja alasan diorang, asalkan jangan laa batal. postpone ke apa ke takleh ke. tapi takleh buat pape la memandangkan tu keputusan diorang. so muktamad. 2NE1 won't be coming to Malaysia today.
oleh sebab itu, aku dah pegi ke KL hari tu untuk uruskan hal refund. dijangkakan akan dapat balik refund dalam masa 45 hari bekerja. so tunggu jelaa. nak buat macam mana kan. sedih tak dapat tengok 2NE1 perform live. kesian jugak kat Bahiyah dengan Bahirah yang tidak tercapai hajat mereka kali ni. at least jimat la jugak duit kitorang. boleh la kot nak buat benda lain. 

bye bye 2NE1 Global Tour ~ sob sob
takpe. positif. diorang mungkin akan datang tahun hadapan pulak. tak pun diorang akan datang masa kitorang dah ada duit dan kaya nanti. haaa. sape tau kan? kan best. goodies semua pun tade hal kalau nak beli. ok ok. takpe la kali ni je diorang batalkan. takpe takpe.


maka jangan ditanya kenapa hari ni wujudnya trend di twitter yang berbunyi #MalaysianBlackjacksNationalCryingDays

Sandara Park tweet ini 

"Hello Malaysian Blackjacks~ this is Dara!!! 
We'll try to see you in next year~!!! please stay tuned! I love u~!!!^.^"

mungkin ini yang dinamakan pelangi selepas hujan. so tunggu jela nanti eh. Nolja!
p/s: tak jadi aku nak beli official 2NE1 lightstick version 2. huhu. 

yours truly,

Saturday, December 1, 2012

MAMA2012 : BIGBANG


Mnet Asian Music Awards 2012
MAMA 2012 - Hong Kong - 30 November 2012

BIGBANG performed on MAMA! their performance is waited by everyone with the title Monster In Me by BIGBANG. the performance was quiet scary at the first but full of energy at the end. can you imagine, all the members of BIGBANG performed Crayon on stage together? perghhh. that was epic! Fantastic Baby was as awesome as always. full of energy and have made the crowds mesmerized. speechless. great job, guys!

BIGBANG won!

Best Male Group
Best Male Artist - G-Dragon
Guardian Angel Worldwide Performer
Artist Of The Year






"With or without the beat, I'm wild and I'm young. They all been obsolete. Why so damn serious? Got yo girl delirious. I'm only 25 and got the world so curious. Is it cuz of my style or my flow is mysterious? King with them aces, I'm the best. Period."


click here for more pictures.

really 2012 is the year of BIGBANG! we are proud VIPs. 
congratulations, guys! :D


yours truly,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars