Sunday, May 6, 2012

MGT Presentation


MGT 2010K

subject Management by Dr Zainurin Dahari aka Dr Rain. seriously kelas dia walaupun sem ni hanya 5 kali, tapi best kot. enjoy giler dengan lawak selamba dia dan cerita-cerita yang menarik. kelas daripada 9 pagi sampai 5 petang pun kitorang relax je. dan semestinya ada presentation yang menanti masa final class.

Group 4
Team Leader - Hafiz
Assistant Leader - Hanis
Members - Akif, Ahnaf, Qayyum

kitorang kena present case study pasal Panera Bread. pernah dengar? kalau pernah memang best la. kalau tak pernah Google saje la ye. maka dengan itu kitorang buat la logo untuk group kitorang. 

untuk group 1 dengan group 2 yang dah lepas presentation, tekanan yang agak kuat jugak kepada kami, group 4. dah la kitorang progress untuk presentation takde pape sangat. memang aisehh. apa nak buat ni haaa. so lepas tu memang serius habes la. macam-macam la kitorang plan untuk menggempakkan presentation kitorang.

plan kitorang nak buat gimik sikit masa intro tu dan perkuatkan cara presentation kitorang supaya semua orang faham dengan apa yang kitorang nak sampaikan. tiba-tiba ada idea untuk buat video untuk mengukuhkan presentation kitorang dan sedikit gimik sebelum video. heee.

5 May 2012 - the day. yes! memang 5 May. tarikh sama untuk SCIENCESS Family Day. gila kecewa tak dapat pegi sebab ada presentation. dah la takleh handle sendiri event tu, nak enjoy masa event tu pun takleh. harap kat subcom jela yang ada. huhu.


gimik untuk intro takyah cakap la. memang gempak seperti yang dirancang. presentation alhamdulillah berjalan dengan lancar dengan aksi-aksi spontan yang tak disangka. Q&A pun ok saje, soalan takde killer sangat. fuuh. takyah cakap pasal gimik last yang agak lawak. memang hampeh. haha.

 
setelah berdebar-debar menanti markah, at last alhamdulillah 100 markah jugak. fuuh. tak sia-sia usaha kitorang bersama. lega sangat lepas present. takde dah rasa nervous segala bagai. so settle segala kerja yang agak penat sepanjang minggu. tahniah la Group 4! :D

p/s: Panera Bread hanya ada di US dan Canada. nak tengok video kitorang pegi Panera? bawah sini haa.

5 May 1992 - Akif was born. Happy birthday, twin. :D

yours truly,

2 comments:

hamizah adam said...

cantik logo. huhu. big bang is coming to malaysia. adakah anda akan menjadi salah seorang VIP yang akan pergi meramaikan konsert tersebut ? ^_^

Akif said...

thanks. yup. I am! haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars