Monday, April 30, 2012

Avengers!


 salam semuaaa.

alhamdulillah. balik balik saje daripada trip 4 hari tu, ada hadiah menanti kat bilik. hadiah apekah?
pertandingan poster sempena Integrative Sciences Challenge (ISC) under SCIENCESS. masa registration tu memang takde orang nak masuk pertandingan poster. so aku pun masuk jela sebab katanya nak sorang wakil at least untuk setiap batch. so buat jela poster ni.


alhamdulillah menang jugak. sungguh tidak ku sangka. rezeki la kot. entah entah berapa orang sangat la yang masuk pun. kebetulan pulak aku punya design okay sikit. tu yang boleh dapat first place. huhu. rezeki rezeki. :D

meeting untuk Family Day diteruskan. kerja-kerja distribute poster dengan registration form sedang giat dijalankan. urusan banner dan sebagainya pun sama jugak. meeting pun seperti biasa. setiap committee sedang handle urusan masing-masing. setakat ni semuanya ok saje la. kot. fuuh.
dipamerkan kat Wackoss sekarang. :)

aku ingat lagi masa dalam kelas, Itom boring dan mengantuk masa Analytic Geometry. dah la duduk sebelah aku je. tiba-tiba mintak gambar. aku pun bagi jela gambar Bigbang satu kat dia. maka start la melukis kat kertas pinky dia tu. dia cakap masa kelas UNGS nanti dia sambung. tengok-tengok memang betul siap lepas kelas. pastu dia bagi kat aku sebagai hadiah birthday. konon la. padahal birthday aku lambat lagi. haha. apa-apa aja la kamu ni, Itom. pape pun thanks a lot. lawa sangat. :D


aku dah pernah cakap belum? sekarang kat IM2 malam-malam dah ada usrah budak2 CTS. lepak kat belakang sambil berkongsi segala cerita sampai 2 3 pagi depends on the situation. so kalau nak tahu gosip-gosip terbaru lepak la dalam usrah ni. kuang kuang kuang.

 weekend tu, seperti yang telah dirancang - The Avengers

 

seramai 20 orang tengok midnight. memang terbaik laa. bila selalu keluar ramai-ramai camni, terasa la ukhuwah yang dibina semakin erat. eceh ayat ~

yours truly,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars