Friday, March 23, 2012

Alive


ALIVE!



okay. serius lama gila tak update blog. nak cakap tak selalu online tak jugak selalu je. tapi bukak facebook jela. blog memng jarang dah bukak. kenapa eh? ni mungkin sebab bukak laptop je asyik layan Running Man. so macam malas pulak nak menaip. bulan March baru ada satu je post??

tapi alhamdulillah saya masih hidup. I'm still alive. I'm living that good life ~
cuma malas je nak update. sorry kepada readers *kalau ada*. banyak sebenarnya nak cerita. takpe. kita cerita sikit2 la eh. sekarang nak cakap pasal album Bigbang yang terbaru. ALIVE. memang terbaek. malas nak cakap la. budak2 ni memang sentiasa gempak ah!



7 lagu baru dilancarkan:

Intro : Alive - best! Taeyang rap laju gila setelah lama tak rap.
Blue - lagu yang slow tapi layan habes!
Love Dust - best jugak. suka music dgn rhythm dia.
Bad Boy - sangat lain dari music yang biasa. unique!
Ain't No Fun - biasa biasa saja laa.
Fantastic Baby - gempak gila! beats dan music yg mantop.
Wings : Daesung Solo - nice one for D-Lite. lain sikit dari biasa.

nak tengok dan dengar lagu-lagu ni. click sini - BIGBANG

aku kureng suka dengan penampilan G Dragon terutama rambut beliau. haha. macam kelakar sikit. TOP sentiasa coolio. D-Lite nampak lebih matang. SOL aku lagi suka rambut dan gaya dia yang dulu. smart dan macho habes. VI macam biasa saje. tapi overall diorang tetap the best.



very proud to be a !

yours truly,

6 comments:

i call my self as VIP said...

heeee kannnn album ni sgt best.... lalala n depe still lg top chart walopon dah sebln promo... they've prove it again =) n im like a proud mama each time dyeorg menang ape2... hahahaha gd pkai extension je kan rambot tu.. yg tak tahannye lg org bising2 pasal rambot dye, lagi panjang dye buat siap colorful lg for diff stage... aint no fun ok la kan.. mayb perlu kan lg promotion mcm mv ke... jap2 bile YG nak kuarkaan sume mv ni??? ermmmm

p/s:dengar citer ujung tahun ni bb nak keluarkan full new album jeng3 ^___^

Faaizz d. Zul said...

oh, peminat kpop rupanya.
fashionista sungguh mereka ni. hehe
=)

hafizah radzi said...

ahak VIP here! ahh dey all mmg awesome. dgr gd and top ade col;brate buat lagu eng pulak. :))

hafizah radzi said...

BTw! bigbang bukan sebarang kpop. jangan samakn bigbang dgn group2 kpop yg ada. tak layak. haha. * gelak jahat*

hamizah adam said...
This comment has been removed by the author.
hamizah adam said...

memang ALIVE kot diorang kali ni ! daebak ! at first, memang rambut jiyong oppa nampak pelik. tapi bila tengok dalam Fantastic Baby yang dah hujung hujung lagu tu, semmart kot ! suka pulak rambut dia. dalam quadruple B memang nampak pelik laa sebab dia pakai cap.

overall, BIG BANG IS THE BEST !

me VIP too. ^_^

*will update my blog with BB's story too. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars