Tuesday, February 14, 2012

Athena : Goddess of War


salam semua.
ok. baru je habes tengok cerita ini. lama tak layan cerita action camni.
lagi-lagi la Korea. best best. jom layan.



Athena : Goddess of War

orang kata sambungan kepada IRIS tapi sebenarnya takde la kena mengena sangat dengan IRIS. cuma ada la watak-watak IRIS yang disebut dalam ni. ni dah macam cerita lain la. tak ikut jalan cerita IRIS pun. tapi still cerita action korea yang lain daripada tipikal cerita korea.



hero adalah Lee Jung Woo yang bertindak sebagai field agent untuk NTS. memang terbaik walaupun agak kurang la daripada hero dalam IRIS sebab cabaran yang dia dapat takdela hebat sangat. watak jahat oleh Son Hyuk. muka memang nampak jahat la walaupun pandai berlakon. nyawa memang liat. mastermind untuk group Athena ni. sangat licik dan berani. heroin pulak oleh Yoon Hye In. aku suka dia. comel dan sangat cool. seorang field agent yang sangat cekap. luar nampak ganas tapi dalam hati ada teman. aku sukaaaa ~



aku minat cerita yang macam ni. tembak tembak yang penuh gempak. field agent yang dibantu oleh agent lain kat base. teamwork is perfect. intelligence yang bekerjasama menghasilkan satu group yang terbaek. sangat best. aku rasa macam nak kerja dalam group intelligence jugak la. ada kerja kosong tak kat mana mana?



ok. jom jadi field agent.

yours truly,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars