Sunday, January 29, 2012

My Princess


salam semua

eh eh. tengok tajuk ingat aku ada isteri jugak ke sebab dah ambik berkat pengantin hari tu? takde takde. jangan salah faham ye. hee. serious. dah lama tak review pasal drama ke filem ke kan. kerana sibuk dengan bermacam urusan. nak masuk main campus ni lagi la. takpe. ada masa ni jom kita review next drama korea yang aku baru je habes tengok.



My Princess

menceritakan tentenag seorang perempuan biasa, Lee Seol yang tiba-tiba dikenalpasti sebagai puteri yang hilang lama dahulu. oleh itu, beliau pun perlu pulang ke istana. macam-macam la cabaran yang dia terima. dari orang yang suka dan orang yang benci melihat dia bergelar puteri. manusia. tetapi dia sentiasa menerima sokongan oleh seseorang. semestinya hero - Park Hae Young. walaupun pelbagai ujian yang diterima, puteri ini cekal menghadapinya dan akhirnya semua menjadi seperti yang diharapkan.



ok. briefly jela eh. bagi aku cerita ni ok je. memang agak tipikal drama korea. komedi dalam cerita ni ok. babak romantik sikit je. so biasa je la cerita ni. takde la macam touched sangat bila tengok. untuk aku takde la babak sebak sebak dalam ni. biasa je la. so kepada korang yang nak tengok drama Korea, boleh je tengok cerita ni even yang ni takde la boom sangat macam drama yang lain tapi ok la kalau saje saje nak layan.



ok. aku mengaku. memang aku tengok drama ni pun sebab ada Kim Tae Hee. comeyyy. :D

p/s: going to main campus. pray for us. hope for the best there.

yours truly,

5 comments:

AN_SAM said...

all the best kat kuantan :)

Akif said...

thanks :D

hamizah adam said...

akak baru tengok episode 1.. ~_~'

dream high 2 keluar akhir januari - awal februari kan ?

now tengok cerita apa pulak ? agak up to date akif ni. ohh. dah pindah uia kuantan ke ? congrats and good luck ! ^_^

BIG BANG IS BACK ! tak sabar laaa ! (tak pasal !)

Akif said...

laa. yeke? haha. aah. dream high 2 nk kluar dh. best2. haha.

skrg tgh tgk cte Athena. bestt. haha. yup. pindah dah. thankss.

yeah yeah. BIGSHOW 2012!

Dayang Fara 'Azura said...

hero dia ada long eyelashes. haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars