Friday, December 30, 2011

Cun Saja

salam semua readers blog ini
sejak kebelakangan ni aku pelik dengan kawan-kawan aku
wall post untuk aku semua feeling habes je. tak percaya?

ni akibat gelombang berita pertama yang melanda. fuuh.

ini gelombang kedua yang memang dasat la. memang betul la kata Taeyang tu.

ceh. mentang-mentang la dulu kat KISAS kalau aku nak mengadu masalah kat kau aku mintak 2 minit je. maklum lah seorang yang sangat busy katakan. tapi pape pun aku tetap la berterima kaseh atau 2 minit yang diberikan tu. hee. kenapa cakap camni sekarang? aku ada masalah ke?

ni sorang lagi. tak pasal-pasal pegi tag aku dalam note ni. aisehh. macam aku putus cinta pulak. gelifriend pun aku takde lagi. ish ish.

ini kat wall post facebook. belum lagi segala sms yang diterima. memang feeling habes. macam risau sangat je. macam keadaan aku teruk giler je. haha. terima kaseh la korang sebab concern. terima kaseh la sebab support aku sampai sekarang. aku hargai sangat-sangat. hehe.

jangan risau la semua. aku bukan macam yang korang fikir. jangan salah anggap pulak. aku tak sedih. aku happy sahaja. aku takde nak berkabung ke apa. apatah lagi nak hantar hantu Siam kat diorang. atau pegi merosakkan majlis laksana drama melayu di tv petang-petang tu. haha.

seriously, aku happy untuk diorang. mungkin aku dah tahu sebelum official announcement dibuat. kan weh? haha. tak kisah la. aku doakan korang selalu. dari dulu lagi. semoga yang terbaik untuk hari-hari yang akan datang ye. :)

semuanyaa cun sajaa ~

p/s : apa maksud tulisan kat tangan dalam gambar paling atas?
siapa tahu, terus bagitau jawapan tu kat aku.

yours truly,

7 comments:

Safwan said...

apa kaitan 2 minit aku?! isk..

Akif said...

tarapapa ~ haha

Gunnersky said...

big bang

hamizah adam said...

BIG BANG ! sekali tengok pun macam pernah tengok je. nice laa kawan kawan pun tahu akif suka big bang. siap 'bak kata taeyang'. lawak.

Akif said...

kawan kawan pun tahu? erkk

Sarah Iman Khairul Azhar said...

Big bang

Akif said...

pandaaaaai ~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars