Thursday, October 20, 2011

Pokka Blueberry

salam semua.
ya. seperti tajuk di atas, ia nya pasal minuman. jom kita layan.
yup. start tahun lepas baru aku try minuman ini.
dan sekali je aku terus jatuh chentaa.

webcam to gif

yang buruk sikit tu cover lama. yang cover baru lawa dah.

POKKA BLUEBERRY
TEA

aku tak tahu apa yang best sangat pasal minuman ni. tapi bila dah try sekali tu memang suka. bila pegi mana-mana kedai pun mesti aku cari minuman ni. lagi-lagi bila dahaga, bukan cari air mineral ke apa ke. tapi kalau takde tu memang frust yang amat la. huhu.

Description:
Brand: Pokka
Product: Blueberry Tea Drink - Real Brewed from Tea Leaves
Weight Net: 500 mL
Product of: Singapore
- HALAL
- Healthier Choice
- Blueberry Juice Added



Ingredients:
Water, Freshly Brewed Black Tea, Sucrose, Fructose, Sorbitol, Blueberry Juice, Acid (citric acid), Ascorbic Acid, Flavouring.. Contains Permitted Food Additives Of Non- Animal Origin.


Pokka ni syarikat dari Singapore. dan alhamdulillah setelah dikaji dan diselidik, minuman ini halal. dan sebenarnya banyak minuman ni memang banyak jenis buah dan bunga. kalau nak tahu lebih lanjut pasal product Pokka ni sila la layari web diorg eh. POKKA.

entah. takde la sedap sangat pun sebenarnya. tapi macam best.
rasa tenang dan cool giler bila minum. nak lagi best bila minum masa dia tengah sejuk ketika cuaca tengah panas. perghhh. memang masyuuuukk.

dan aku kalau boleh tiap-tiap hari nak minum air ni. tapi tu la. macam tak sihat sangat la pulak. kandungan gula semua tinggi. huhu. sedih la. erm erm. tapi selalu jugak beli. boleh kata setiap kali keluar, asal jumpa je kat kedai mesti aku beli. haha.

ni collection aku yang disusun rapi kat atas rak dalam bilik.
yup. semua sekali 32 botol. :D

korang yang nak rasa masyuk ke tak air ni, sila la cuba ye.
dan harap korang lepas ni sila la belanja aku jugak. jangan lupa.
heee ~

yours truly,

11 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

pokka green tea with jasmine and ice lemon tea sdp :)

Akif said...

yup. sedap jgk. :D

Dayang Fara 'Azura said...

tu pun awk kumpul? wahhhhh, interesting. hehe

Akif said...

mesti laa. hehe.

wanda said...

obses nye dgn pokka..ahahaaa

Akif said...

biasa laaa. hehe

Dania said...

aku baru try....perh!!!!!

Anonymous said...

Really no matter if someone doesn't understand then its up to other users that they will help, so here it happens.

Also visit my site: frances farmer tab

Anonymous said...

Pretty! This was a really wonderful article. Many thanks for supplying this info.



Also visit my web-site: luxe vakantiehuisjes

Anonymous said...

I'm not sure why but this web site is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I'll check back later and
see if the problem still exists.

my website - luxe vakantiewoningen frankrijk huren

Anonymous said...

Great blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?

A design like yours with a few simple tweeks would really make my
blog jump out. Please let me know where you got your design.
Many thanks

my blog post; vakantiehuisje frankrijk huren

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars