Saturday, October 8, 2011

Jamuan Group 120

21 September 2011
8.30 pm, Block C

Jamuan Group 120

alhamdulillah. setelah lebih kurang 4 bulan di CFS, kami settle melalui satu lagi semester. sem ni best jugak sebab jadual agak free memandangkan hanya 4 subjek sahaja. dan kami dalam group no yang sama sahaja untuk setiap subjek - 120.

Basic Themes of Al-Quran, FIM1233
Physics II, SHE1225
Mathematics III, SEF 1134
Chemistry II, SHE1325

kelas kami terdiri dalam 30 orang macam tu la. kalau tanya aku, aku kenal je budak-budak lelaki. tapi budak-budak perempuan memang aku tak cam la. ramai jugak. so kepada mereka classmate aku yang aku tak tegur tu mintak maap la ye. macam mana pun kitorang dah lalui satu sem bersama-sama. uhh. ayat ~

jamuan bermula dengan intro daripada wakil kelas, Mustafizur. diikuti ucapan-ucapan daripada class representative untuk setiap subjek. Math - Paan. Physics - Hanis. Chem - Mus. BTQ - Marwan. lepas tu ucapan lecturer-lecturer yang datang. Chem - Sir Haswaneezal. Math - Madam Nor Aini. Physics - Madam Nurul Huda. BTQ - Ustaz Jasri tak dapat hadir ke jamuan kali ini. kemudian diteruskan dengan majlis makan-makan. spaghetti bolognese special daripada Madam Nor Aini. kek Secret Recipe daripada Madam Huda. Domino's Pizza daripada para pelajar. memang makan sampai kenyang la kami.

ini adalah 'abah' kami

mari kita makan ~

ni la keje Paan. ish ish.

Madam Nor Aini

Madam Nurul Huda

Sir Haswaneezal

oh. ini pula sahabat-sahabat group 120.

eh. ini kek ye.

ini kami SEMUA

ini kami-kami sajee

how to make gif

Group 120 daebak!

yours truly,

3 comments:

peep said...

daebak!

Akif said...

btl2 daebak!

Aishah Nabilah said...

bergambar dengan motor sir, tapi mana sir nya???? hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars