Wednesday, October 26, 2011

IPTIM 2011

salam semua.
tak update blog kerana pergi outstation sebentar ke KL.
ada la hal sikit yang perlu dilaksanakan di sana.
alhamdulillah semuanya baik-baik sajaa.

dan paling penting, dapat peluang ke CFS IIUM, PJ untuk menyaksikan
sebuah event yang best jugak. semestinya IPTIM. apa itu IPTIM?


Pesta Sukan Institusi Pengajian Tinggi Islam Malaysia 2011

banyak la IPT Islam yang join. kalau nak list semua pun aku bukan tahu sangat. dan pada 24 Oktober 2011 tu aku pagi-pagi dah pergi sana. nak saksikan pasukan volleyball perempuan berlawan. fuuh. menang 3 set straight berhabuk. memang tak kasi chance la. tahniah buat korang. korang memang terbaek la. ada jugak pegi AMF tengok pasukan ping pong lawan. lagi la best. terbaek jugak. memang dasat.

petang tu pulak dengar cerita pasukan volleyball lelaki kalau 2 set pertama dan datang dengan comeback menang straight 3 set. fuuh. memang dasat la korang. salute la. haha. tahniah tahniah.

esoknya pulak pagi tu tengok pasukan volleyball lelaki lawan KUIS. perlawanan yang agak dasat. kemenangan 2 set untuk setiap team bawak mereka ke set terakhir. alhamdulillah team CFS menang jugak walaupun agak sengit sebenarnya. tapi kelebihan pada fans CFS la. memang ramai. cheers cheers.



aku sudah pulang ke rumah. tak sempat tengok sampai habis event ni. event ni masih belum sampai ke penghujungnya. jadi sesiapa yang ada masa lapang pergi la saksikan perlawanan ini ye. dan boleh jugak like page IPTIM. gambar semua daripada event photos. sebab tu takde gambar team volleyball perempuan. huhu.

******
dan ini ada something yang menarik untuk para wanita. sila la baca jika berminat ya. mintak maaf atas ketidaksopanan gambar dan ayatnya. ambik la pengajaran yang baik ye.
HERE HERE
******

GO COUGARS!

yours truly,

2 comments:

Farhan AJ said...

whuaa.....x sempat join..

Akif said...

haha. sabar2.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars