Saturday, September 24, 2011

KMW Malaysia 2011


korang tengok tajuk aku ni, jangan ingat aku pergi
macam mana mau pergi kalau dah nak dekat final?
agaga. adoyai. fuuu ~


Korean Music Wave 2011 Malaysia
24 September 2011
Stadium Merdeka, Kuala Lumpur

dan akhirnya setelah lama menanti, BIGBANG datang jugak ke Malaysia.
ingat senang ke diorang nak turun Malaysia. tak boleh pegi pulak dah.
walaupun Taeyang dengan Daesung takde. tetap nak jugak tengok diorang live.

Performance by BIGBANG :

*Seungri*

- VVIP - What Can I Do - Strong Baby -

*GD & TOP*


- Intro - Knock Out - High High - Oh Yeah -

dan sesungguhnya aku sangat tension bila tengok video fancam.
tak dengar diorang nyanyi pun. hanya jeritan VIP yang kuat saje kedengaran.
camera pun bergegar habes tak hengat punya. jadi apakah tujuan rakaman mereka itu?? adeh.

tolong la ada rakaman yang best sikit masa KMW Malaysia ni. kalau tak nak fancam pun takpe. buat la DVD yang editted version punya. takpe. tak kisah. nanti aku beli punya. kan lagi senang. tak gitu? tapi Malaysia buat ke recording performance diorang? alaaaa.

tiba-tiba aku sangat jeles kepada VIP yang dapat pergi. huhu.
by the way, sila tengok ini. ads BIGBANG - Soul by Ludacris.



cool gilaaa ~

ok. cukup. jangan sampai aku pegi Mnet Asian Music Awards (MAMA) 2011
kat Singapore tu pulak kang. dah dah. study laaa. nak exam maa.

yours truly,

5 comments:

hamizah adam said...

SAMA LA KITA ! sob sob. sedih. dah la BB susah nak datang malaysia. tak pergi pulak tu. -.-'

Dayang Fara 'Azura said...

dinie jumpa diorg kt klia. siap rakam video lg. jelesss

Akif said...

hamizah - tau xpe. terlepas peluang. huhu.

fara - seyes? mak ehh. nak rakaman tuuu. huhu

Dayang Fara 'Azura said...

tp x nmpk sgt muke sbb GD cover muke dy. jeles kn. huhu

Akif said...

alaa. ttp jgk nk tgk. huhu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars