Friday, September 9, 2011

Happy Birthday Me


9 September 2011

tarikh yang unik kan? 9/9
alhamdulillah



***
naseb baik lepas Jumaat takde kelas. so tido la sepuas-puas.
malam tu lepas Maghrib keluar ke Midvalley dengan mereka;
Hafiz, Dania, Daeng, Syamim, Muzzammil, Aiman
midnight la sekali kan. dah lama tak tengok.
lepas midnight, niat di hati nak makan char kuey teow
tapi apakan daya. takde rezeki nampaknya. maka ke tempat lain la kami.
SS2 Murni. layan saje la. naseb baik ada kereta. senang la sikit.
lepas Subuh baru balik ke campus.

esoknya niat di hati nak main ice skating kat Sunway
tapi apakan daya. takde rezeki lagi nampaknya.
ada pertandingan ais hoki la pulak. maka kami lah menjadi penonton.
lepas tu, ke Delta. malam nak makan char kuey teow tak kesampaian jugak.
mungkin lain kali la pula kot. insyaAllah.

***

alhamdulillah dipanjangkan umur lagi sehingga sekarang
setahun muda sebelum zaman remaja habes. ecehh.

terima kasih kepada semua yang wish
kalau nak senaraikan kat sini macam banyak sangat je
takut ada yang tertinggal. takut ada yang tak ter-reply.
jadi kepada semua, terima kasih banyak2.
semoga doa-doa kalian dimakbulkan oleh-Nya.
insyaAllah. amin ya Rabbal 'Alamin.

terima kasih juga kepada orang-orang Delta,
maaf saya tidak boleh merealisasikan plan ada. :P



"even time itself changes, it's the heart that stays the same. :)"

yours truly,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars