Wednesday, September 14, 2011

AGCD 2011


korang tak nak baca pun takpe. ini kenangan akuuu
teringat pada hari itu. sehari lepas cuti raya habis.

5 September 2011

Annual Grand Charity Dinner

tahun lepas masa kitorang handle PRESSS, tak sempat buat ni
macam-macam masalah yang timbul lah. memang takde rezeki.

so last sem kitorang bincang siap-siap dah untuk ini
sambung pulak sem ni bincang, buat draft semua
untuk memudahkan junior2 handle nanti.
dan sekarang apabila orang baru yang pegang PRESSS, diorang berjaya
akhirnya, atas usaha mereka semua berjaya jugak event ini diadakan

petang tu sebelum event kitorang committee lama ni pegi la tolong set up AMF tu. tengok la apa yang kitorang patut tolong kan. biasa la tuu. malam baru event start.

ada meja khas untuk ex-committee ~

memandangkan ini buffet yang dah dibayar. makan sampai lebam la nampaknya.
ambik je apa yang nak ambik. memang penuh satu meja la.

ada jugak cenderahati untuk ex-committee. ish diorang ni.
buat segan je. padahal kitorang dah pencen. keh keh. timekaseh la.

tak pasal kitorang kena jadi bodyguard mak cik ni.
nak jual ketupat je pun. "-_-

tu je laa yang aku boleh cerita. ok je la first event diorang handle.
terbaek. aalhamdulillah semua berjalan lancar.

***

teringat jugak hari tu makan kat SS2 Murni.
Maggi Goreng Special + Apple Juice Special

macam-macam lagi la makanan dan minuman exotic kat situ.
tapi aku tak ambik gambar laa.

Aiman Ismail, bilakah anda nak kotakan janji anda membelanja kitorang kat sini?
jangan buat-buat lupa aaa ~

-going to Johor. insyaAllah-

yours truly,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars