Thursday, July 7, 2011

Update Lagi




okay. dua minggu dah kot lebih kurang tak update blog.
serius. busy yang amat. tak kesah la nak cakap apa.
aku memang busy. busy cara aku la kot. ye ye.

aku rasa macam banyak je nak update;

Kisasian Mahabbah Gathering;
Transformers;
PRESSS Annual Bureau Meeting;
PRESSS Annual Grand Meeting;

dan banyak lagi la. tapi macam tak terupdate je.

banyangkan kau pegi kelas macam biasa, tiba-tiba esok nak bincang tutorial;
lepas tu lusa kata nak buat quiz pulak. dan setiap malam kau ada meeting;
yup. meeting yang tak pernah habis sebelum pukul 11.
tu belum masuk segala lab report yang kena hantar on time.
tak campur masa untuk makan, solat, tido, mandi semua tu.

betul la. kadang-kadang rasa 24 jam tu tak cukup.

tapi takpe. dah habis semuanya. apa yang dah habis?
haaa. nanti ada masa aku cerita ye. dah free sikit lepas ni.
alhamdulillah :)

esok balik Penang. terbaek!
rehat jap la kan. minggu depan kita start busy balik ye.
kalau ada masa aku cerita. thanks eh baca blog aku, kamu.

oh ya. dan tahniah kepada Cloud dan Chico kerana
berjaya meraih satu saman untuk sem ini.



busy la sangat kau kan ~

yours truly,

2 comments:

Zakwan said...

tahniah kerana tikus anda yg pertama mendapat saman dlm dunia! hahaha. blk penang mai jenguk aku noh~

Akif said...

pandai tikus tu. haha. insyaAllah kalau sempat.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars