Sunday, July 10, 2011

Transformers - 290611


okay. ada masa sekarang. nak cerita sikit.

ni plan Safwan. terkejut jugak la kitorang bila dia yang bagi idea.
pape hal pun kitorang plan balik la kan. nak bagi kemas.



yup. Transformers : Dark of The Moon.

semua tahu la kan. kalau nak tengok masa weekend memang sesak la.
dan dah boleh agak walaupun kau beratur 2 jam belum tentu tak full.
oleh kerana tak nak semua tu terjadi kan, kitorang decide keluar malam.

lepas Maghrib. aku, Hafiz, Safwan dan Dania. semua kecuali Hanis.
terus pegi Midvalley. check ticket. dah full sampai midnight.
so nak tak nak kena tunggu reserved. alhamdulillah.
dapat la rembat seat reserved. ngam-ngam 4 orang. haha.

muka excited gila nih

lepas tengok, comment untuk movie ni : GEMPAK!

yang belum tengok sila la tengok ye. best jugak apa.
habis je kitorang jalan ke Masjid Ar-Rahman. lepak situ jap.

jalan-jalan di tengah malam. bukan selalu buat. sudah 19, encik.

lepak situ, solat Isya' semua. sembang-sembang. lepas tu pegi makan.


char kuey teow baek punya!

then patah balik masjid. lepak2 lagi. Safwan lelap jap.
kitorang malas nak tido, so sembang je la. pukul 4 lebih baru gerak.
naik teksi ke KFC berdekatan. sahur la jap.



yes. pukul 5 lebih baru pegi masjid. lepas Subuh naik bilik.
terlentang la semua. naseb baik esok semua takde kelas awal pagi.
fuuh. best dan enjoy. walaupun plan merepek je kan.

"bila lagi nak buat macam ni. sem last kan.
kat degree nanti orang tak kesah dah kau nak buatpa."

ayat siapa ni? HAHA

p/s: aku dah tengok balik Harry Potter & Deathly Hallows Part 1
nak recall untuk next movie : Harry Potter & Deathly Hallows Part 2 :)

yours truly,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars