Sunday, July 31, 2011

Salam Ramadhan!


nak update jugak walaupun penat.

kenapa?

minggu ini memang busy la dengan segala program yang dirancang
sebab adventura bermula hari Khamis hari tu
diteruskan dengan perjalanan hari Jumaat pulak
ditambah lagi dengan trip terbaek hari Sabtu dan Ahad

ni baru balik ni, sampai masa Isya', terus buat terawih sekali
cerita-cerita tu nanti la aku tulis balik eh



semua orang dah wish, aku semestinya tak boleh ketinggalan,
pape pun tetap jugak aku nak ucapkan kepada korang semua




Selamat Menyambut Ramadhan!

all the best untuk sebulan ni ~


yours truly,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars