Monday, July 11, 2011

PRESSS ABM





post kali in agak boring. pasal kenangan aku dan mereka.
baca la ye kalau nak tahu. timekaseh.

Road to PRESSS Annual Grand Meeting

30 June 2011
9.00 pm - 10.30 pm
SMAWP3


PRESSS Annual Bureau Meeting

suatu event yang agak penting untuk PRESSS.
untuk memilih bakal-bakal head dan assistant setiap biro


sebelum ini, ada meeting untuk shortlist mereka yang layak di-interview
lepas tu, ada sesi interview calon-calon yang nak bertanding.
macam biasa. Publication & Information semestinya bawah aku dan Azza.
memang best. macam-macam soalan kitorang bantai. naseb la korang.

lepas sesi interview tu ada la meeting ringkas sikit. habis lewat la.
then malam lain pulak ada meeting untuk shortlist semua yang layak bertanding
kemudian baru lah datang malam yang ini - ABM

Alubah - bersiap sedia untuk segala kemungkinan

ya. aku kena handle meeting untuk biro yang aku pegang. Pub Info.
sepatutnya pukul 9 kan. sampai-sampai je ramai dah ahli biro yang dah datang.
sungguh tidak ku sangka begitu ramai ahli biroku yang komited sebegini.
lepas semua dah ready, majlis bermula.

pengenalan untuk Pub Info;
kenalkan calon-calon yang bertanding;
pembahagian ahli biro mengikut setiap unit;
sesi pengundian oleh ahli biro - pilih head & assistant biro;
segala pengumuman yang berkaitan

habis. siap. settle. alhamdulillah.
sangat terima kasih kepada yang datang. :)

budak-budak merah saje

thanks jugak kepada Hafiz Yazid sebagai cameraman terbaek

sepatutnya malam tu lepas ABM ada meeting untuk AGM
tetapi lambat sangat habis kot. lagipun tak semua mainboard turun
tapi aku dengan Azza still duduk kat situ bincang segala benda yang tak settle
bukan kitorang je. boleh kata semua committee masih berbincang segala bagai
nak kira undi, sesi pemilihan, segala persiapan untuk AGM lagi
so lambat jugak baru boleh balik bilik.

so camne pun, alhamdulillah meeting biro berjalan lancar
rasanya ni baru permulaan AGM, banyak lagi kerja maa.
macam mana pun tetap semangat. event last. haha.

nanti pulak ye aku cerita apa itu AGM

I don't like to show it; cause I don't want you to know

PRESSS, PRESSS, PRESSS ~

yours truly,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars