Tuesday, July 19, 2011

Harry Potter & The Deathly Hallows II - 150711

post ini berkaitan movie ini



ok. sebelum baca post ni, semua baca ayat ni dulu.



15 July 2011

lepas Jumaat terus pegi Midvalley. nak pegi jumpa abang Fendi.
Aiman Basrun tak join. Akip join jgk la. abang Fendi nak belanja laaa.
so destinasi - Nandos. makan makan, sembang-sembang.
relax suda. orang belanja kan. mesti la best. sedap je. haha.


then lepak dulu. sebab malam tu ada program baek punya.
lepas Isya' baru lah ketibaan mereka semua ini.

*tret teng teng* mereka sudah sampai

Khalid Prince - sudah bersedia

pape hal makan dulu

8 orang dengan tujuan yang sama - Harry Potter & Deathly Hallows Part 2
naseb baek dah beli sehari awal. so memang terbaek. memandangkan esok cuti,
midnight semestinya! semua dah kumpul. untuk habiskan masa - arcade la.


player-player paling semangat - street basketball


berapa game entah main. terbaek lah!

12.15am. it's showtime!


semua sudah ready. show started.



okay. dalam tu takyah cerita la. line kitorang je yang bising.
memang agak spoil mood orang lain yang tengah feeling la.
sebab kitorang gelak je keje. cakap kuat-kuat pulak tu. HAHA.
naseb la mereka yang terpaksa tengok movie ni dengan kitorang.

lepas habis keluar la dari Midvalley yang dah takde orang tu.

berjalan pulang

aktiviti sama - berjalan ke stesen Universiti - makan char kuey teow
terbaek punya la. ni baru la yamcha. haha.

makan-makan

lepas tu macam biasa. ambik dua teksi ke KFC berdekatan.
lepak situ la pulak. sambil minum kopi sikit. baru la best.

Subuh baru ke masjid. solat kat situ. naik bilik. tido sampai siang.

untuk cerita lebih lanjut tanya Farhan AJ

so kepada korang yang belum tengok lagi, sila la tengok.
ending untuk Harry Potter! movie yang aku follow dari sekolah rendah tau.
aku tak nak spoil ending kat sini pulak. tapi best kot. tengok jangan tak tengok.



"it all ends"

yours truly,


3 comments:

alif ibnu daud said...

sorry akif xdpt join korang hritue....:-)

marshaPetrelli said...

harry potter mmg best!!

Akif said...

alif - xe2. lain kali la plk. hehe.

mar - mmg best! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars