Sunday, July 17, 2011

God of Study


okay. masih dalam mood ini.



God of Study

ye. lagi sekali. aku tahu aku lambat tengok cerita ni. ye ye.

ramai cakap best. so nak la jugak tengok kan.
cerita pasal budak-budak yang memang teruk. study hancuss.
tapi mendapat didikan dan tarbiyah *aiseh* daripada seorang lelaki.

http://img264.imageshack.us/img264/8837/cast3.png

ni la watak-watak utama dalam cerita tu

Kang Seok Ho
lawyer tapi jadi pendidik budak-budak ni. teknik dengan strategi dia smart jugak la. agak poyo tapi ddalam hati ada taman. so boleh laa.

Hwang Baek Hyun
hero la boleh dikatakan. agak bajet pada mulanya. at last makin cool.

Han Soo Jung
gambar kat atas terbalik tu. dia yang sebelah kanan. baik la cikgu ni. caring and loving.

Kil Pool Ip - heroin? boleh laa. macam biasa je dia.
Oh Bong Goo - semangat kuat tapi agak skema la.
Na Hyun Jung - comel dan lawa + manja! (favourite aku)
Hong Chan Doo - coolio. budak B-Boy. ok la jugak

diorang ni dididik supaya dapat masuk ke universiti terbaek Korea.
bayangkan macam mana nak didik budak yang tak suka study masuk universiti
segala teknik dan strategi untuk study ada dalam ni
dan cikgu-cikgu diorang serius best. special class kot.

jadi persoalannya, dapatkah mereka mengatasi cabaran?
mampukah mereka masuk ke universiti?
kalau nak tahu, sila la tengok sendiri ye.



sebenarnya ni nak bagi semangat untuk mereka yang nak masuk universiti nanti
dan yang lain jugak. bukan mustahil kalau nak ubah 360 degree pun.
dan ni jugak mesti semangat nak mid sem exam ni. haha.
semangat la sangat. ok. mid sem lagi seminggu je.
nak buatpe eh? aduhai ~

pape pun aku tetap suka Na Hyun Jung



Park Ji Yeon of T-Ara

efforts are everything; impossible is nothing

yours truly,

13 comments:

hamizah adam said...

waahhh. aku suka kalau ada blog yang cerita pasal korea. suka suka SUUUKAAAA. ahaha.

lelaki mesti punya suka kat one of the main actress. takkan nak suka kat hero pulak.. aku memang suka yoo seung ho. 1st tengok dia dalam 4th period murder mystery.

:)

Rafidah Farhana said...

Wah, dah la aku baru minat korea :D

cx's said...

yeah! cite yg sgt best! thumbs up ntk cite ni. hehehe. jemput singgah

L-mi Redzz said...

mcm best je...nk cri r t...he3...minat korea gak ye bro!!! bgs2!!! =)

Akif said...

hamizah - yup2. heroin mesti special. hehe.

rafidah - silakan tgk cerita2 korea lagi. haha.

cx - mmg best!

redzz - yup. cari2. well, biasa la. haha

wawa1412 said...

KOREA~ ^^ anyone 2PM HOTTEST here? keke

wawa1412 said...

try SECRET GARDEN & 49 DAYS, best!! ^^

Akif said...

wawa - mcm xde je Hottest kat sini. haha. Secret Garden bestt. 49 Days belum lagi.

nufasam said...

try tengok My boss my hero pulak. this one is nice, tp japanese la.

Akif said...

yup. ada dah. cuma blm tgk lg. haha. thx.

Anonymous said...

citer ni cam "Dragon Zakura". citer jepun. try r teng0k.

Akif said...

yup2. tau. nnt ak tgk.

Anonymous said...

cerita ni best sangat..tapi saya x suke kil pulip tu jadi heroin.. kalau ji yeon yang jadi heroin lagi best..ji yeon tu comel+cun+manja+cantik.. <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars