Saturday, July 9, 2011

BigShow 2011

oh tidak. aku bukan nak cakap pasal Bersih.
kalau aku cakap nanti ramai pulak orang-orang obses yang nak bantai aku.
setiap orang ada pendapat masing-masing kan. malang sekali sebab
ramai yang tak suka dengar pendapat oraang lain. so takpe la.

tak nak cari gaduh. tak nak timbul salah faham.
so I would say, "no comment" :)

sebenarnya tadi pegi KBJ. jalan jalan cari apa yang ada.
tiba-tiba terjumpa ini.


album-album BIGBANG
ya. kedai DVD jual yang original punya.
tapi macam lagi murah je. tak tahu la kan.

then tadi nampak ni. terus pegi beli.

tapi ni The Making je la. waaaa.

siapa boleh bagitahu aku kat mana nak cari yang ini pulak



tengok the making macam GEMPAK gilaa



tu la masalah bila dah tengok the making. huhu.

so siapa2 yang tahu tolong bagitau aku. please please.


p/s : aku lagi suka yang cool daripada yang mengada atau gila-gila

yours truly,

5 comments:

AzyanAaziz said...

bapak r. making pon kau beli album ke ape? aku download je kot. ok, bukan aku laa. ismah y dwnload kan. dulu kutuk aku nak cari bigshow 2011. ni kau ape kes?? hahaha.

Zakwan said...

haha, aigoo. akif hg sejak bila terlibat dgn korean wave ni? lek lu, aku rasa BB punya dvd tu xkuar lagi kot, maybe lmbt lg. Rasanya lah~

Akif said...

azyan - xde la. download mcm internet kt sni laju gila. malas ah. weh. tlg sket aa. ak ktuk sbb ko nk bli yg original. wahaha. xdela. ak x kte pn xleh bli. tp ko uh ttbe ckp nk bli. mmg la trkujat ak. ak mmg la akan tgk jgk bigshow 2011 ni cmne pn. haha.

zakwan - lama dh kot. ak rasa dh kluar. x silap ak release awal bln ni ke hjung bln lepas ntah. mgkn x smpai msia lg kot. huhu

AzyanAaziz said...

bigshow 2011 release 29 jun x silap. mmg laa x kutuk. tp ko mcm tentang habes2 laa aku nk beli. so skang aku pasrah tau. huhu. xpelaa. ko beli, nanti aku pinjam kat ko. HAHA.

Akif said...

cm x smpai msia lg je. huhu. eh. ak x tentang pn eh. dh mak ko ckp cmtu xkn ak nk sruh ko bli jgk kn. haha. erk. xnak2. nnt ko bwk g mesir. jgn haraaap. ahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars