Saturday, June 18, 2011

Selamat Hari Bapa!


ingat lagi masa dulu-dulu dekat KKJ;
masa form 5. masa nak SPM. masa study mode je selalu.
kadang-kadang keluar jugak idea gila untuk menghilangkan bosan.

well, apa salahnya kan? bukan selalu ~

hari tu adalah hari istimewa. tiba-tiba keluar idea ni.
aku tak ingat idea siapa. Hafiz ke Aiman Ismail entah.
tapi memang gempak jugak la. so idea tersebut dilaksanakan.

"Hello. Assalamualaikum"
"... ... ..."
"ini encik Mohd Sakri@Shukri ke?"
"... ... ..."
"saya wakil dari KKJ, saya nak cakap sikit pasal anak encik"
"... ... ..."
"sebenarnya anak encik ...
ingin mengucapkan ...

SELAMAT HARI BAPA!"

lepas tu semua gelak. HAHA. Aiman yang berlakon jadi cikgu.
buat suara mak aih punya la matang. dewasa la konon.
naseb baik memang suara tersebut jadi. HAHA.

so di kesempatan ini, saya sebagai anak kedua dalam keluarga;
ingin mengucapkan sekali lagi;

[hari+bapa+-+kek.jpg]

kepada ayahanda terchenta;
ampun maaf dipinta;
makan nasi kandaq jangan lupa;
terima kaseh bunga kenanga;
atas segala-galanya :)

***

sekarang dah mula busy balik. baru je start padahal.
dengan tutorial, exercises, lab report, quizzes yang datang.
dengan perjumpaan senior dan junior KKJ kat CFS IIUM PJ.
dengan segala preparation menjelang PRESSS AGM nanti.
fuuh. penat penat. harap semuanya okay. insyaAllah. :)

***

"Ya Allah, Berilah mereka balasan yang sebaik-baiknya, atas didikan mereka padaku
dan Pahala yang besar atas kesayangan yang mereka limpahkan padaku,
peliharalah mereka sebagaimana mereka memeliharaku."




yours truly,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars