Friday, May 27, 2011

Congrats!


47th Baeksang Arts Awards


congrats!


Choi Seung Hyun/T.O.P.

Best Male Rookie Actor: Choi Seung Hyun/T.O.P. (‘71: Into The Fire‘)

Male Popularity Award: Choi Seung Hyun/T.O.P. (‘71: Into The Fire’)

dua award sekali dia grab. memang terbaek lah.
korang ingat dia hanya pandai rap dengan beatbox je ke?
ni budak Bigbang la. talented. bukan takat muka cool je.
apa? ingat dance kaku tak pandai berlakon ke? haha.
Bigbang is surely proud of you. T.O.P.!




okay. ni lagi satu yang menarik perhatian aku.

Best Drama: ‘Secret Garden’




Daesang Award: Hyun Bin (‘Secret Garden‘)

Screenplay Award: Kim Eun Sook (‘Secret Garden’)

Best Female Rookie Actress: Yoo In Na (‘Secret Garden’)

tu la korang, dulu aku suruh tengok Secret Garden tak nak.
kan dah ku kata filem ini memang terbaek. haha.
terima kasih kepada Azyan sebab recommend kat aku drama ni.
sebab tu la Bigbang buat parody utk drama ni. dah tahu dah. nampak? haha.



Yoo In Na adalah perempaun yang kat kanan atas tu
kawan kepada Gil Ra Im. kekasih Secretary Kim.
tapi aku tetap sayang Ra Im. weee ~

pemenang-pemenang award yang lain

source here

walaupun aku takde la tengok semua drama yang dicalonkan
tapi aku just nak cakap congratulations. tu je. haha.

semoga Bigbang terus maju jaya!

"하이. 나중에 말레이시아 너희는 온. 잠깐 만요, 잠깐 만요"

nak tau dia cakap apa?

"hai. nanti saya datang Malaysia ye. tunggu tunggu"

sebenarnya aku tak tau pun apa aku tulis tu. -_-"

yours truly,

2 comments:

-li.zue- said...

mmg fanatic korea lah ni eh?
tak ramai boys yg pandai appreciate arts of k-pop ni.

akak sendiri pun tahu suju dgn bigbang je. :)

Akif said...

xde la fanatik sgt pn, kak. minat bigbang je. haha. thanks. :)
teruskan menyokong bigbang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars