Friday, March 25, 2011

Study

tiba tiba pada malam ini teringat masa itu

*flashback*

CFS IIUM

Semester 2; 2010/2011

Revision Period
9 February 2011 - 13 February 2011

Exam Week
14 February 2011 - 21 February 2011

apa yang kitorang buat sepanjang ni?

main game beramai ramai. penuhkan Ann Cyber Cafe.
jom kita Counter Strike! yeaahh!

pada satu malam ketika dah penat study. *yeke study?*
perut lapar la katakan. macam2 idea la keluar.
McDonald la. Maggi la. Mee Sedap la.

at last ...


sekali masak 10 bungkus. share 4 orang.
ditambah pertolongan Hafiz lagi. tak habes jugak.
perghh. hahaha.

suasana study di AC315
bilik pok cik daaa.

eh eh. kenapa pegang kad tu? biasa laaa.
tengah study la ni. sambil release tension. haha.

yang ini pulak perbualan biasa pada setiap malam;

"Assalamualaikum. weh. jom study sama sama."

"Waalaikumussalam. boleh2. jom. kat mana?"

"kat Blok E."

"erk. asal jauh sangat? kenapa tak kat bilik kau je?"

"aku rasa nak tido je kat bilik aku. blok E sunyi sikit."

"hmm. ye la. jap lagi aku sampai."




ini pulak di Blok E. eh pegang apa tu?
erm erm. biasa la tengah study. biasa la kan.
HAHAHA.

hampeh je kita kan? tapi best pe camtu.
study relax habes. haha. exam ke tak ni?
pape pun study tetap study la kan.
study jugak. alhamdulillah.

so kepada student2 yang nak exam tu
student matriks; UM; USIM
dan semua student la senang cerita
study jangan tak study.
demi masa depan kita di dunia dan akhirat
ececehh~




bila la nak jumpa korang lagi.
Hanis bila nak plan aktiviti? ceh ceh.

p/s : jangan ikut cara kitorang study. kita berbeza ~


yours truly,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars