Monday, March 21, 2011

MMG ISDEV '11



18 March 2011

semalam baru balik dari Medan. hari ni tak rest la.
pagi2 keluar breakfast. malam pegi PC Expo kat PISA.
boleh tahan. walaupun takde la besar macam PIKOM.

malam ni ada ini


so sebelum Maghrib dah ada kat sana. solat Maghrib berjemaah kat sana.
kemudian majlis bermula. ramai jugak la student2 ISDEV yang datang.
ibu bapa pun ramai yang datang. memandangkan esok graduasi kan.

Dekan Sains Kemasyarakatan pun ada datang.
majlis bermula dengan acara paling utama. makan la kan.
apa lagi. perut semua tengah lapar oh. haha.




selesai makan ada la ucapan daripada dekan.
then persembahan nasyid oleh mereka yang biasa.
abang Anuar dengan ustaz Shakir. ada jugak lagu urdu dari ustaz Taha.

yg lagi 2 orang tu tambahan gimik sik

then ucapan. penyampaian anugerah. penyampaian cenderahati.

Dr Azrin

Dr Tahir

cenderahati kepada Dekan

majlis tamat. fuuh. sekejap je. tapi ok la. yang penting boleh makan.
betul tak? haha. takde la. merepek ah. pape pun tahniah ISDEV.

******

kitorang pegi PC Expo kat PISA tu straight 3 hari.
macam2 la nak kena settle. fuuh.

well, dapat la external satu, bluetooth handsfree satu.
dan broadband dgn account yang baru. takde dah nama Akip.
alhamdulillah. time kaseh ibu bapa ku ~

dan yang paling best;
banyak booth yang bukak lagu masa promotion
dan mostly lagu Big Bang yang berkumandang
Hands Up dengan Tonight. Lies pun ada.

21 March 2011

happy birthday, Nur Dania
aka Kek Wangan. AC 207. Shadow Cloud.
next sem sebilik. terbaek lah. hensem2 sokmo lah.

ohhh proud to be VIP ~

yours truly,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars