Sunday, February 27, 2011

Shopping Bersama



exam sudah lepas, alhamdulillah :)

21 February 2011

lepas je paper Chemistry aku terus ambik barang siap2
bergerak ke UM. pehi Rumah Tetamu. jumpa org2 USM.
ayahanda dan yg lain ada program kat KL. so duduk sini la.

sampai tengah hari. lunch kat situ siap2. lepas Zohor gerak.
naik bas. mula2 round dalam UM. lepas tu baru keluar pegi KL.
ronda2 je la dalam KL sementara tunggu malam menjelang.
singgah kat tempat Kraftangan. makan jap. baru gerak ke hotel.

Prince Hotel, KL. dekat sangat dgn Pavilion. masuk ke dalam.
tunggu Maghrib kat surau hotel. jumpa sorang abang media.
uish. hari tu aku kenal satu lagi jenis orang. haha. macam2.

then majlis nak bermula. aku duduk satu meja dgn lecturer2 lain.
ketibaan Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.



majlis bermula yang dipengerusikan oleh Fitri, pengacara MHI.


ucapan demi ucapan. makan. penyampaian anugerah. settle.

wanna know more, click here

balik lambat jugak sebab nak settle down semua. tp ok la.
malam tu tido kat rumah tetamu UM. fuuh.

22 February 2011

bangun pagi2. solat Subuh berjemaah dgn semua. tazkirah.
lepas tu kemas2 barang. diorang akan bertolak ke USIM pulak.
aku pun bergerak ke Kolej 12. bilik Akip la. mana lagi kan. haha.
lepak2 jap sampai pukul 9. dia ada kelas. aku ada dendam tak terbalas.
dendam tido la. pe lagi. so tido je la. haha. tgh hari Akip balik.

lunch roti je. malas nak turun makan kat bawah.
Akip ada kelas lagi. so tunggu je la dia habis kelas. online2.
Nisa takde kelas. so turun bawah jap ambik barang yang nak pass 2.
solat Asar. turun bawah tunggu Akip. bergerak ke masjid.

hari ni hari dating kami berdua lagi. takde sape boleh kacau aa.
destinasi semestinya Times Square. hari tu sudah survey2 kan.
tapi pape hal pun kena pegi 1 kedai nih. yeaahhh.


thx, Husna sebab suggest. memang terbaek. rambang mata jgk.
sian Akip kena layan je aku macam2. haha. takpe2.
pilih dan pilih lagi. mana satu yg best eh.
setelah tgk semua akhirnya keputusan dibuat.
harap2 suka la yang ini. settled. fuuh.

lepas Maghrib pegi cari barang Akip pulak. dapat la satu.
sekali ambik winnie the pooh. ok la jugak kan. haha.
pegi kedai yang sama. masuk lagi. tengok tengok.
survey lagi. cari yang itu yang ini. try yang itu try yang ini.
takde saiz la, kak. lagi lagi. ambik tu ambik ni. hmm.
akhirnya dapat jugak yang berkenan di hati. wallaaahh~

shopping bersama~

pegi kedai tu pulak. dolphin. haha. boleh laa.
utk kawan sorang tu. share je la kan. hehe.
perut lapar suda. pegi makan kat Marrybrown.
walaupun dah nak tutup. hehe.

tiba2 ada org call. eh eh. call pulak.
adeh perempuan ni. main touching2 pulak.

mak cik, kitorang banyak lagi keja lain nak buat
takde masa nak kenakan kau la. seriously.
nak kata perasan kang kecik hati pulak.
suka hati kau la. adehh. Akip pun tension.


makan saja apa yg ada

lepas tu kitorang balik je. bawak macam2 beg plastik kat tangan.
macam shopping gler2 je. haha. dah lama kot.
tak shopping dengan Akip nih. kat Klang dulu selalu la.
tu pun masa outing laa. haha.

kena balik dah. dia balik UM. aku kena balik campus jugak.
nak pack barang lagi. nak teman Hafiz lagi. eceh.

jam pada waktu malam di Kuala Lumpur

balik tu Hafiz dah bungkus maggi goreng untuk aku. mantap.
makan sambil layan Spontan. gelak2 bersama. Dania pun join je.
Hafiz request byk episod. hampeh. padahal esok dia exam.
adeh. takpe la. akhirnya pukul 5 baru tido.

esok ada journey lagi. fuhh. tido la. rest2.

Azyan sudah mau datang dah nanti. walaweyh~
tgk2. aku pun dah terikut ko. hahaha.

yours truly,


2 comments:

AzyanAaziz said...

alaaa. ko wat aku terikot oh,oh ko xpe lak. hahaha.
eh, tp amaran. jgn double L tau. walaweyh je cukup. HAHAHAHA.

Akif said...

eh. ko yg ikot kn. mana aku tau. nseb la. haha. erk. amaran eh. wokeh2. igt punya. hampeh ko. HAHA

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars