Sunday, February 27, 2011

Happy Birthday, Kau

korang tahu tak. aku ada kenal sorang budak nih.
dekat kolej tu la. masa form 4 dengar nama je.
tau la dia satu kepala dengan budak2 itu.
masa tu tak kenal sangat pun geng budak2 itu.

LI ditubuhkan. masa tu baru cam ada kaitan sikit dgn mereka.
Abang la ni. haha. kitorang follow je. Abang cite macam2 la kan.
sampai la form 5. kenal la sket2 diorang uh.

ntah camne boleh tegur kau. aku tegur dulu ke kau eh?
aku pun tak ingat daa. haha. takpe2. tak penting.
bincang pasal hal yang satu tu. tak habes2.
hal yang semua orang pasti akan tanya aku. adeh.

at last macam2 aku cerita kat kau. kau pun sama.
suka duka masalah pape ke semua pakai cerita saja.
takde cover punya. haha. pakai redah je.
mula paham kau. kau paham aku jugak. ok la kan.
walaupun dua2 kepala mengong. biasa la tu. :P

kau rapat dengan Abang. kitorang adik2 abang.
kau dah jadi macam kakak kitorang. kitorang mcm adik2 kau jugak dah.
aku pun tidak terkecuali. HAHA.

walaupun kejap je kenal kau. eh kejap ke? entah la.
aku rasa cam lama giler dah rapat. haha.
yela. aku bukan open sangat dengan orang cam dengan kau.
dengan kau aku giler lepak habis. pakai spill semua.
memang jd aku la tu. kau pun open je. haha.


tapi post di sini sebenarnya aku cuma nak ucapkan




Happy Birthday :)

18 February


yup. kau sekarang dah 19.
makin tua makin matang makin baik. kan?
kau lagi tua dari aku walaupun aku lagi tinggi
haha. itu sudah takdir kan. takpe laa.

time kaseh jd kawan baik aku.
time kaseh layan aku yg mengong nih
time kaseh sbb paham semua



aku tak tau nak bagi hadiah pe.
tapi terpikir la jugak kan apa yang kau penah cakap dulu.
so aku contact la semua mereka2 itu.
kitorang pun setuju hadiahkan kau ini.

awak :)

tengok tu. duduk satu kerusi full uh. haha.
dulu kau kan takde awak nak manja2.
jaga la ye 'awak' kau sekarang. HAHA.

Azyan A Aziz

all the best in your life
thanks for everything everything
may Allah bless you always :)

p/s : sorry lambat buat post utk kau. busy yg amat dgn exam. :P

yours truly,


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars