Thursday, December 2, 2010

Ad+Iz



baru habis baca cite ni
boleh tahan. nice story.


kisah pasal Adrianna Mayesa dan Tengku Farriel Izumi
mungkin kalau sape2 yg kaki novel ble baca novel ni
diorg akan rasa cite ni cliche mcm cite2 novel yg lain

well. best jgk. igtkn nak tulis rumusan cite ni
tapi nnt kena baling selipar plk dgn peminat2 novel
spoiler btl. haha. so baca la kalau nk tau.

Farriel. rasa mcm dekat dgn dia.
perwatakan. ntah. terasa jgk.
hmm. i wonder.

******

mmg la mid sem exam dah dekat
dan aku? tak prepare pape lg
sibuk dgn Career Talk ni
lepas ni dgn SMAC pulak
Taekwondo ntah laa. MASUM dah dekat.
training tak sempat nak turun.
bdk2 tkd dah tnya byk kali dah. huhu.
rindu jgk~

weekend ni? ntah laa.
takde pape plan. so balik Nilai.
lepak2 kat umah pun best apa.
study? erkkk. masih not in the mood.
ni perangai bdk tak insaf la ni. adeh.

******

seyes. aku sedih. kecewa mungkin. tension jgk la.
ble tgk lelaki berubah oleh sebab yg satu ni
bagi aku sbb ni mcm2 boleh berubah
harta, masa, tenaga, kawan, even family boleh ditolak tepi
apa? apa? haih. apa lagi kalau bukan

perempuan.

ok. aku cakap pasal lelaki. pengalaman dgn kwn2 aku.
aku pun tak tau la kenapa. dari dulu lg camni
aku tak kesah pun nak watpe.
cintan cintun, lovey dovey, manja manja
masing2 dah besar kan. pikir sendiri laa

tapi

apabila melihat seorang lelaki jatuh sbb yg satu ni;
apabila melihat seorang lelaki sanggup berbuat apa sahaja;
apabila melihat seorang lelaki bagaikan org buta dalam kegelapan;
dan dia menjadikan sbb yg itu sebagai cahaya penerang;
apabila melihat seorang lelaki tunduk kepada sbb yg satu ni;
dan seperti dia dikawal oleh pemain boneka;
yg menentukan gerak geri dan segalanya

hambek kau. ayat bertukar skema novel dah.

fikir la betul2. pe yg patut dan pe yg tak patut.
jgn melatah kerana sbb yg remeh je
jgn selalu salahkan org je. cari jalan penyelesaian.
think far. think positive.

i know you can do it, bro

******

utk anda. yup. anda.
pe yg anda fikir? psl 2 pun smpai jd cmni?
rasanya sume bende blh jd settle? haih.
fikir la btl. told you. many times.

haih~

su baek beon malhaetjanha

yours truly,


2 comments:

awe said...

nak novel baruuuu
haahhaha

Akif said...

haha. akak ni~ dtg intec blk laaa. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars