Thursday, December 30, 2010

Tahniah Harimau Malaya!

setakat ni cuti seminggu alhamdulillah semua okay

tutorial math dah siap walaupun belum fully complete;
bank punya hal settled;
jersi volley masih dalam proses. insyaAllah akan siap by this weekend;
yang paling penting laptop alhamdulillah dah hidup semula

fuuh.

preparation utk quiz math dan chemistry belum lagi;
slide utk presentation RIM nanti pun belum settle;
nak movie marathon lagi. food marathon pun sama;
apa? kena makan byk oh makanan Penang bila balik.
takleh ke? suka haaati laa. haha.

dan yang paling best, pegi BJ hari tuu
masuk kedai CD. tgk2. eh. waaaahhh!
so ambik la satu. apa dia? ini diaaa

BIGBANG Live Concert Big Show 2010
tak pyh susah2 tunggu loading kt Youtube tu. :D

menarik jugak. akhirnya setelah lama tak balik.
dia pun sedang menanti kepulangan aku.
dapat jugak berada di tangan aku? apa? ini.

semua player Samba dah ada jersi. diorang yg buat.
time kaseh byk2 ye. special2.
tadi dah rasmi. game dgn Sg Dua. best2. :)

dan di samping itu

aku rasa belum terlambat utk mengucapkan

TAHNIAH!

kepada skuad bolasepak Malaysia yg memenangi
Piala AFF Suzuki 2010

menewaskan Garuda Indonesia dgn aggregate 4-2


mmg terbaek ah! alhamdulillah. :)

top scorer - Safee. kau mmg bagos laa. teruskan2.
goalkeeper - Fahmi. kau mmg cemerlang. mmg terbaek punya.
player2 lain - mantap ah. kasi gegar lagi nanti. hehe.

kpd mereka2 yg meminati Khairul Fahmi, goalie Malaysia;
sila lihat ini


INI INI INI

*uhuk2* *tahan gelak* *kehkeh*

yup. aku memang jahat. hahaha.

yours truly,

2 comments:

Fara 'Azura said...

hahahaha. saje mnjatuhkn smgt pminat2 fahmi ek??

nk jgk big bang tuuu!

Akif said...

padan mukaaa. eh. big bang tu cri sndri la. haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars