Saturday, January 1, 2011

Happy New Year 2011

sedang best2 melayan cite Ong Bak,
tgk2 dah nak dekat pukul 12

ada pe lagi eh kat tv ni. bukak sket TV3.
uih. diorang sambut new year kat i-City.
lawa2. haha.

12.00am
010111




HAPPY NEW YEAR 2011!

yup. setahun sudah berlalu. kejap je kan.
dalam setahun tu la mcm2 yang berlaku.
so sekarang dah masuk tahun baru. come on.
new journey has started. bring it on.

tahun baru mesti org tanya azam baru
erk. adeh. aku mmg tak pernah ada azam daa
tp mcm biasa je la. azam aku tahun ini sama je dgn thn2 sebelum ni

to be a better person :)
insyaAllah. better eh. bukan perfect. haha.


oh. tidak lupa juga. terima kaseh kpd mereka yg wish aku.

korang pun aku doakan segala kebahagian, kegembiraan, kesejahteraan
pada tahun ini. insyaAllah. semoga Allah sentiasa merahmati kita. :)



yours truly,


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars