Sunday, November 21, 2010

Good Luck!



19 November 2010

yup. baru cuti raya 2 hari dah kena pegi Nilai.
kenapa? ayahanda ada keje kt sana. sebagai visitor lecturer selama sebulan.
so pegi Ipoh jumpa Yam. then drive ke Nilai.
4 jam oh baru sampai. hujan lebat sepanjang jalan. maka kena la slow.
so sekarang sume ada kat Nilai. berkampung kat sana sebulan.
maka dekat la dgn aku. wahaha.


16 November 2009

SPM 2009

yup. rindu gler saat ni. kelihatan semua org study di mana2.
kt bilik. kt kelas. kt musolla. kt DM. kt kantin.
sume tempat la senang cite. ktorg port kt bilik study je.
kalau datang bilik study 2 mmg kecoh la dgn dak2 BTS nih.

kadang2 fly ke Klang. ikut mcm2 route. malam baru balik.
ini naseb baik masa yg ada interval. naseb baik jgk ada alat penghubung.
junior tahun ni aku tak tau la ada ke tak. hehe.
xyah ada la. korg kn kecik lagi. jadi skema laa.
main tetap main. study tetap study. pandai2 la kan.

sengkek. kelaparan. lepas pokai.

seyes. aku rindu saat sume tu.

aku rindu nak study sama2.
aku rindu nak nyanyi sama2 masa tgh study
aku rindu nak makan nasi lemak haji Mad sebelum study
aku rindu nak lepak2 kt bilik KP ble penat study
aku rindu nak tgk org sume main sms masa study
aku rindu nak layan movie ramai2
aku rindu nak share soalan2 spot ramai2
aku rindu baca Yaasin ramai2 setiap malam
aku rindu baca doa wehdah ramai2 sebelum masuk dewan

22 November 2010
GOOD LUCK, kak Fiera
final2. lepas 2 blh cuti dah
chaiyok!



GOOD LUCK!
final korg. bdk2 JPA di Delta.
Fara, Fatin, Aishah, Syida, Alia, Bo
dan ramai lagi. korg blh buat punyaaa


23 November 2010

to all my juniors;
SKSG
Mashoor
KISAS

GOOD LUCK for SPM!

belajar sudah. exercise sudah. revision sudah.
just do your best. yg lain serah kt Allah.
He knows your best. insyaAllah.

think. do i? i dont? aah. it's only a game.
a very tricky game. be wise, dude. fuuh.


semoga Azyan dapat mencapai mission beliau
hehe. insyaAllah. aminnn.


people can lie with words,
but not with their eyes


yours truly,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars