Sunday, October 24, 2010

Observation & Pendapat Seorang Kim


sudah selamat sampai campus semalam
alhamdulillah. 2nd sem sudah bermula.
fuuh.

GOOD LUCK!

utk semua kwn2 di UM dan USIM
Akif, Safwan, Areena, Farah, Nisa
dan ramai lagi la. hehe.
final tetap final. teruskan perjuangan.
all the best! :)


observation dan pendapat seorang Kim


seorang yang susah nak layan orang
yang tak dikenali

seorang yang tak nak terikat dengan
sesuatu yang serius

once dah selesa dgn seseorang tu,
tau la mcm mana nak hargai org tu

selalu bersikap tenang tp at the same time
nak perhatian

sangat nakal dgn org yg dikenali

jarang bercakap tapi once dh bercakap tu mcm2 akan keluar

tenang tapi kadang2 complicated di dalam

tak kisah sape pn kwn dia asalkan tau
org tu mcm mana dan selesa dgn dia

seorang yang boleh absorb problem
tp depends on time

seorang kwn yg senang nak mintak pendapat


persoalannya.
observation dan pendapat ttg siapa?
boleh tau siapa org tu?
adakah benar observation/pendapat tersebut?
boleh agak?

Kim, kau mmg cekap ar. tp hampeh tu ttp ada. haha.



satu lagu utk kau lah. :)

yours truly,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars