Thursday, February 18, 2010

A Confession

salam semua

post ni xde pape sbnrnya. hmm. x tau la nk ckp cmne. korg bce je la eh.

"yo. tgk tuu. nmpk?"
"huh? pebende?"
"aci tgh jln2"
"owh. so npe?"
"xnk try ke? tnye nme ke, mntk no ke?"
"duh"



ok. di sini aku nk buat satu pgakuan.

aku bkn la mcm kwn2 aku yg lain. diorg klau nmpk pmpn kt mne2 pn, blh je pegi brknalan. xpn klau knal kt social-networking cm facebook, myspace, tagged, friendster sume tu pn diorg blh ajak jmpe kt luar lg tu. fuuh.

tp aku brbeza dr diorg. yup. aku lelaki gak. ade gak sume prasaan yg lelaki ade. so pe yg beza dgn aku ni?

aku pemalu dgn perempuan. fuuh. pngakuan ikhlas nih. huhu.

yes. mmg btl. klau aku jmpe pmpn kt mne2 ke contohnye driving school. jgn hrp la aku nk tgur diorg ke pe. lg la klau nk brknalan, mntk no, ajak hang out ke. fuuh. jauh pnggang dr api. haha.

tp klau dgn kwn2 aku dlu mse skolah rendah atau kwn2 pmpn yg pnah aku knal atau prmpuan yg aku pnah deal - mmg la aku tgur, ckp sume. klau pmpn stranger mne ntah mmg jgn hrp la aku nk jd peramah x psl2. haha.

klau kwn2 prmpuan kt social-networking mmg lain la. type sape pn blh. aku mmg bntai je chat dgn ssape pn wlaupn aku x knal. 2 x ksah la. dlm facebook aku rmai je org yg aku x knal. haha.

mgkn sbb dh lme aku x cmpur dgn prmpuan. skolah rendah ye la. mse 2 bdk2 lg. pgaulan bebas sume tuh cm xde pape. haha. tp 3 thn di skolah lelaki. sbb 2 kot x biase cmpur dgn prmpuan.

x caye? x caye tnya kakak aku. xpn tnya kwn2 aku ke. xpn tnya la ssape yg blh membuatkn korg caye.
eh, Hayyan. yg mse F1 tu lain ar. haha. :P

so kpd pmpn2 di luar sne. klau korg nmpk aku ke, jmpe aku; jgn la brhrp aku nk tgur korg. haha. kerana bhwsanya hamba ini sgt la pemalu dgn prmpuan.

18 Februari

selamat hari jadi, ayahanda pengetua KISAS. semoga sntiasa brjaya. :P

selamat hari lahir, mak kpd Akif. semoga pnjg umur, mak cik. :)

selamat ulang tahun, ayah kpd Hafiz. semoga murah rzeki, pak cik. :P

happy birthday, Azyan. x sgke ko da jd mak cik. kahkahkah.

korg caye? x caye?

bak kte Dato' Siti

"percayalaaaahh~"

yours truly,
Akif

9 comments:

syafiqq1991 said...

tak nak caye le. :P

sugar2 kapas strawberry said...

hahahah..sgt susuh nk jmpa lelaki mcm nie..ngeeee ;))

Akif said...

abg fendi - prcaya laa~

sugar2 - eh. ye ke? xde la. rmai je kot. :P

Areena said...

fuh. boleh test ni!
ptut la~ suara P*L*N. huhu

Akif said...

test pe? try ar. x ku gentar dgn bdk skolah sme.

muzzammil said...

haha.... akif2... lawak btul.. adeh... nnti aku ajaq hg..

Akif said...

haha. nk ajar? blh gak. nnt kte buat tuition.

muzzammil said...

haha... set..

Akif said...

bla mau start tution? haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars