Thursday, January 28, 2010

Video : Memories

salam smua

klau korg tgk tajuk, agak2 post ni psl pe? hehe.
xpe la. korg tgk dlu video ni. trutama bdk2 KKJ.

jeng jeng jeng




dh tgk? rse2 cm pnah tgk x video 2? tu sbnrnya video MAK 09. pnah ditayangkn masa MAK 2009 di Dewan Besar terchenta. video ini diedit smestinya oleh MMU Production Crew. fuuh. name. cm MPC lak. haha.

saje je ltk video ni. specially utk kak Asyu. die nk tgk video dak2 MMU. hehe. so dgn ssh payah aku g cc utk upload video nih sbb internet umah aku ada prob sket. ceh. hehe.

dan video ini juga utk senior2 aku, batch 53. hrp2 video ni jd knangan utk abg2 dan akak2.

mse aku tgh upload video 2 aku prasan ade video Nisa' Games. tgk blk. mcm KOG eh? Kisas Olympic Games? trigt mse pasukan bola tampar Khalid mnang 1st place mse 2. wahaha. dgn khadiran star ktorg, Akif kembar aku tu dan Apeng. chewah2. haha.

eh, sape yg edit video Nisa' Games tu eh? aku nk tau. feedback pls. thx.

lg satu. di sini aku nk wt pgumuman.
kpd smua plajar2 KKJ batch 54 terutamanya muslimun.
ssape yg x tgk lg video batch disbbkn sbb2 trtntu contohnya blk awal, x pegi jamuan batch dsb.
so ssape yg nk video batch yg ditayangkn msa jamuan last batch tu bgtau aku.
utk muslimat? korg nk tgk gak ke?


btw

klik di sini dan sign up for free!

Catcheye

ttbe aku pn da jd cm Fye lak. haha.




yours truly,
Akif

4 comments:

Leonhart said...

upload la kat kat you tube..nanti aku bleh download..hihi

muzzammil said...

tahun ni kiter plak..
haha...
11A+ insya-allah....

nawal said...

tgk vid tuh..berdebar lak

Akif said...

leonhart - dh upload. tgk2. haha.

muzzammil - insya Allah. aminn2.

nawal - haha. thn ni insya Allah batch 54 ade gak dlm video. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Truly Stars